2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم مامانم دیگه بابام رو دوست ندارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 33 پست
الهی عزیزم، خانواده ی سمی بدترین تقدیر هرفردی هس، منم گذشته ام شبیه توست و چه بسا هزار برابر بدتر از ...

بخدا دیگه اعصاب برام نمونده

دارم روانی میشم

اختلال وسواس گرفتم

وسواس فکری گرفتم از بس تو سرم آسوبه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درک میکنم خیلی اذیت شدی اما فک نکن بعد از طلاق کسی از دیدنشون خوشحال میشه و دوست داره باهاش زندگی کن ...

نه مامان بزرگم هر هفته زنگ میزنه میگه اخرهفتس چرا نمیای پیش من چند روز بمونی

تو تعطیلاتم همش میگع بیا پیشه من 

تابستونام بیشتر اونجام

ولی نمیدونم واقعا شاید..

خودشم امشب گفت حاله روحی منو بچهام رو داغون کردیما از این خونه میریمولی دروغ میگه اگه میخاست ۱۶ سال ...

هیچ کس درد رو دوست نداره مامانت مجبور بوده ک مونده یا جایی‌نداشته یا بخاطر بچه بوده و یا هر دلیل دیگه ای 

۱۶ سالمهحس میکنم ۵۰ سالمهبخدا کم اوردم مامانم واقعا کم داره اینو از رو اعصاب خوردی نمیگمواقعا میگم م ...

میفهمم منم کشیدم این روزارو همرو میدونم

عزیزم نباید کنجکاوی میکردی اون موضوع تاثیر بدی گذاشته روت میتونم حس کنم چه بلایی سرت اومده با دیدن اون موضوعات تو گوشیش

کنجکاوی اقتضای سن شماش درک میکنم ولی کاش میشد کنترلش میکردی...

الانم لطفا سعی کن اگه میتونی همون خونه مادربزرگت بری با درس خوندن

اگه نمیتونی تو اتاقت بمون و سعی کن به هیچی توجه نکنی

تو تنشاشون شرکت نکن هنزفری بزار

دبیرستانی فک کنم

خودتو با درسات سرگرم کن

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
مامانت منگل نیست منگلش کردن تو تازه ۱۶سالته و چندسال بیشتر نیست ک سختیارو درک میکنی مامانت از اول ای ...

😊👌 اخ اخ چقد عمیق

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

منم هم سنم باهات🫶

واس هرکس یه دوران سختی هست که به هر حال میگذره برای منم گذشت 

من داستانم مربوط به مامانمه مامانم سرطان گرفت بابام هم قبل از سرطان مامانم تریاک می‌کشید وقتی بچه تر هم بودم مامان بابام بخاطر کارای مامان‌بزرگ پدریم یه سره دعوا میکردن 

میدونی اینا مقصر ما نیستیم قدیم بچه ها زیاد بود به بچه ها هم کم توجهی میشد این باعث شد ما هم عذاب بکشیم 

ولی در آخر من زیر این فشار ها به معدم خیلی فشار اومد همه ی اون اتفاق ها تموم شد ولی چیزی که تا الان خوب نشد معده ی من بود من خیلی اذیت شدم چه شب هایی که فقط گریه نکردم ولی خب میگذره🫶

بخدا دیگه اعصاب برام نموندهدارم روانی میشماختلال وسواس گرفتموسواس فکری گرفتم از بس تو سرم آسوبه

کاملا منی که درد کشیده ام میفهمم، پدری معتاد، شراب خار، بیشتر وقتها بیکار، زمانی که کار می‌کرد هم پول نون خالی هم نمی‌آورد خونه اغلب، مادری که همیشه آماده ی جنگ و درگیری با پدر بود، شش هف تا بچه قد و نیم قد، خجالت هم نمی‌کشیدن با این وضع هرروز میزاییدن، مستاجر، بی پولی، عدم دریافت مهر و عاطفه از طرف پدر مادر، وای خدا چقدر فولاد بوده ایم که دوام آوردیم😭😭 میفهممت گلم، حداقل از طریق درس خوندن خودتو نجات بده گلم

مامانت چرا انقدر کم بچه اورده تو این وضعیت گل و بلبل پنج شش تا دیگه میاورد

میگم از لحاظ ژنتیکی مثله خانوادشه کلا همشون کم دارن 

تازه ما مشکلات مالیم داریم دوماهه اجارمون رو ندادیم

هیچ کس درد رو دوست نداره مامانت مجبور بوده ک مونده یا جایی‌نداشته یا بخاطر بچه بوده و یا هر دلیل دیگ ...

اره خانوادش معتقدن دخترشون اگه بخاد طلاق بگیره لابد ی مشکلی داشته دخترشون وگرنه پسر مردم ک هیچیش نیس

حمایت نشده ک نرفته

واسه همین منم قضیه خیانت رو نگفتم