2777
2789
عنوان

نظرتون برام مهمه

47 بازدید | 10 پست

من اینجا یبار تاپیک زدم گفتم دوس پسرم ولم کرده با ی دختر دیگه رفته  خیلی ناراحتم یعنی خیانت 

ی خانوم متاهلی برام کامنت گذاشتن مگه بهت تعهدداشت ؟ کارش اشتباه نبوده 

گفتم بله ک تعهد داشت قرار مون ازدواج بود (من معتقدم تعهد ی حرف هم میتونه باشه . تعهد مگه فقط امضا و عقد و اینجور چیزاس؟ )

گفتم تو خدایی نکرده شوهرت فردا صبح پاشه و کس دیگه رو دوست داشته باشه اوکی هستی؟ 

گفت آره مشکلی ندارم 

نظرتون برام مهمه  کار دوس پسرم اشتباه نبوده ینی؟ 

میخوام نظر بقیه رو بدونم ک اگه اشتباه نبوده بیخودی ناراحت نباشم😄💔

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارش اشتباه بود

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

اشتباه بوده خیلی هم اشتباه بوده غلط هم کرده اون مرتیکه

این وسط احساس آدم گرو هست وقتی یکی به بازیش میگیره 

بهت قول و قرار بیخود میده بعد ول می‌کنه می‌ره حالا به هر دلیل خیانت که دیگه بدتر آدم همیشه حالش بده خودشو حقیر میبینه 

دوس پسرت غلط کرده اون خانوم متاهل هم گ... وه خوردههمیین جور زن هان ک مردا رو پررو میکنن

وای خیالم راحت شد 

همین جور خوره ب ذهنم افتاده چند هفته س شاید ناراحتی من بیخودیه 

چند نفر هم ریپ زدن بهش گفتن  کامنتت خیلی حق بود 

از شدت حق  و فلان واقعا چشام چارتا شده بود 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
وای خیالم راحت شد همین جور خوره ب ذهنم افتاده چند هفته س شاید ناراحتی من بیخودیه چند نفر هم ریپ زدن ...

عزیزم من یک سوال دارم اگر ک شما میرفتی با ی پسر دیگه ایا دوست پسرت میبخشیدت؟؟؟؟؟؟؟ 

خیانت فرقی ندارع برای زن و مرد اصلا دیگه نشونه بی لول بودن طرف هس 

خداجونم شکرت🦋

اینا همینجوری خیانتو عادی جلوه میدن درسته سخته اما توهم سعیتو بکن دیگه بهش فکر نکنی باید خوشحال باشی ...

میدونی ۳ ماه گذشته حالم نسبت به قبل بهتره  ولی شاید گاهی یکی دو روز بهم میریزه اونم نه به خار اون 

بلکه دلم برا خودم میسوزه ک چه ها کردم براش و چی جوابمو داد 

ولی شکر پذیرفتم 🥲💞

کار کسی که قرار بوده همسرتون بشه که اشتباه بوده ولی کارشماهم اشتباه بوده و از این اشتباهات که تجربه سخت و آسیب رسان هم پیش میاد برای همه درس شو تجربه خوبه تون بردارین که هنوز اول راه و کلی سالها درپیش دارین پس خدا اول شکرکنید بابت نشدن اینجور ادم های اشتباه در طی زندگی تون بعدشم به درک شناخت تجربه های اشتباه برسین که هیچ وقت دیگه پیش نیاد واستون باعث اذیت آزار آسیب رسانی بشه درس این تجربه تون هم میشه اول شناخت از آدم ها که عاقلی پیش میاره عقل تصمیم میگیره بجا احساسات این خیلی مهمه که عقل اول پیش بیارین بعد احساسات ،اینو یادتون بمونه همیشه هرجا هرموضوعی فرقی نمیکنه اگه احساسات اول شروع شد بدونید آسیب هاش و سخت گذشت هاش داره پس همیشه عقل تفکر تحلیل عاقلی هست بعد دوم احساسات ، آرزوی بهترین حالتش واسه تون خواستارم ، الهی آمین

کار کسی که قرار بوده همسرتون بشه که اشتباه بوده ولی کارشماهم اشتباه بوده و از این اشتباهات که تجربه ...

دقیقا از وقتی فهمیدم کلا منو عوض کرد و دیدم رو نسبت به زندگی تغییر داد هنو ۲۱ سالمه 

بابت هر چیزی ک این تجربه تلخ و پر از غم و درد بوده  گله کنم واسه تجربه ارزشمندش خداروشکر میکنم 🥲ممنون از شما