2777
2789
عنوان

تو رو خدا بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست
منم ۱۵ ساله ازدواج کردم بچه ندارم گاهی فکر میکنم بعدها پشیمون نشم ولی گاهی میگم برای خودخواهی خودم چ ...

عه چه جالب پس شما هم عین منی..واقعیت من اصلا به نداشتنش فکر نمیکنم و حس خلا هم ندارم.اصلا دوست ندارم این سختی ها رو بکشم که بخوام یکی رو بزرگ کنم و زمان و وقتمو برای رشد خودم صرف میکنم.

استارتر حق داری عزیزم منم یه دختر ۴ ساله دارم، تا دو سالگی خیلی اذیتم کرد ولی بعدش خیلی بهتر شد. بدون که این شرایط موقتی. اما از هر کس که میتونی کمک بگیر.من  خودم متاسفانه از هیچکس کمک نمیخواستم الان که فکر میکنم میگم اشتباه کردم حتی اگه هر بیست روز یکبار هم یه نفر شب بچم و می‌خوابند و نن میتونستم مثل آدم بخوابم دوباره شارژ میشدم . ولی افسوس که من تا بچمو از شیر نگرفتم نفهمیدم خواب شب یعنی چی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چه جالب پس شما هم عین منی..واقعیت من اصلا به نداشتنش فکر نمیکنم و حس خلا هم ندارم.اصلا دوست ندارم ...

آره میدونی چی اذیتم میکنه ؟نگاه اطرافیان فکر میکنن من بدبختم در صورتیکه ما حالمون باهم خوبه من شوهرم اصلا دوست نداره بیارم خودم ولی گاهی میگم نکنه بعدها پشیمون بشم

آره میدونی چی اذیتم میکنه ؟نگاه اطرافیان فکر میکنن من بدبختم در صورتیکه ما حالمون باهم خوبه من شوهرم ...

افرین اطرافیان فک میکنن بچه دار نمیشی و  دلشون برات میسوزه..خیلی ها باورشون نمیشه ما یکبارم اقدام نکردیم حتی براش

آره میدونی چی اذیتم میکنه ؟نگاه اطرافیان فکر میکنن من بدبختم در صورتیکه ما حالمون باهم خوبه من شوهرم ...

نگران نگاه اونها نباش چون فردا تو هستی و اون بچه. من میگم بذار فکر کنن ما بچه دار نمیشیم ...

نگران نگاه اونها نباش چون فردا تو هستی و اون بچه. من میگم بذار فکر کنن ما بچه دار نمیشیم ...

آره بارها با خودم کنار اومدم که مهم نباشه ولی گاهی کم میارم دلم میخواد داد بزنم دست از سرم بردارید من حالم کاملا خوبه ولی بازم مراعات میکنم

وااای دقیقا اطرافیان همش به من میگفتن انشالله دامنت سبز بشه خندم میگرفت که آخه خودم نمیخوام وقتی اقدام نکردم چه طوری بشه کلا هرچقدر هم بگی خودمون نمیخواییم اصلا باور نمیکنن

وااای دقیقا اطرافیان همش به من میگفتن انشالله دامنت سبز بشه خندم میگرفت که آخه خودم نمیخوام وقتی اقد ...

همون نگاهشون و اینکه فکر میکنن هلاک بچه یی خب بچه کوچیک‌ و همه دوست دارن باهاش بازی کنن