2777
2789
عنوان

تو رو خدا بچه نیارید

168 بازدید | 22 پست

یه دوقلو یکساله دارم یکساله نذاشتن بخوابم ارامشو ازم گرفتن دیشب نخوابیدن امشبم خیال خوابیدن ندارن خسته شدم بریدم کی قراره درست بشن معلوم نیست دلم میخواد یه دل سیر بخوابم اما نمیذارن که اصلا خواب ندارن روز یه سه چهار ساعت میخوابن شب دیگه هیچی تا حالا هیچکس نگفته ما میگیریم تو یه دوساعت بمیر اصلا ادم خودم نیستم اگر ارامش میخواهید بچه رو ول کنید که من بریدم کم مونده بمیرم با هزار مشکل ریز ودرشت دیگه بچه رو ول کنید که اگر خواستید بخوابید راحت بگیرید بخوابید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری سخته خدا بهت توان بده خواهر من بچه هاش دوقلو هستند نابود شد تا اینا کرده حالا شش سال 

دست تنها تو شهر غریب بچه هاش هم این می‌خوابید اون یکی بیدار می‌شد اینو تمیز میکرد نیم ساعت بعد اونیکی 

مدام درگیر بود 

حق داری عزیزم

مخصوصا اگه ضربدر دو بشه همه چی مثل شما..

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

عزیزم واقعا خسته نباشی 

من عاشق بچه ام متاسفانه شرایط ندارم حامله بشم 

اگ نزدیک شما بودم خودم برات بچه‌دار میکردم 

میدونم تو شرایط سختی هستی اما شما یک مادر هستید 

همین که دارید همه چیز تحمل می‌کنید خیلی خوبه دوتا بچه واقعا سخته 

حق داری 

حالامنی که اولی ،هشت سالشه 

دومی که به دنیااوومدفقط خودم فحش میدادم که چی کم داشتم ،تازه راحت شده بود ،بچه ام مستقل شده بود 

چراخودم گرفتارکردم 

ولی خداروشکرمیکنم بخاطرنعمتهای به هم داده وطبق تجربه این روزاهم میگذره ،تاابد قرارنیست اینطوربمونه