2777
2789

از یه سوراخ صد بار گزیده میشه

والا اگه یه الاغ میوردم بیشتر میفهمید

شوهر من سه بار ، سرمایه شو تو بورس و یکبار تو خرید ارز خارجی از دست داد

حالا میخواد بره ترید رو یاد بگیره، هر ماه میخواد هزینه کنه، آموزش ببینه که بعد بر ینه تو این چندرغاز که داریم

میگم نکن دیگه مرد....تو که دیدی چه جور شد اونهمه پول

گفت تو کار نداشته باش ، فوضولی نکن، آخر سرم صداشو برد بالا دخترم ترسید

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

جهندم  ولش کن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم

اصلا حاضر نیستم پولمو توی این راه بذارم

همونجور ک سود داره ضرر هم داره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بگو بی پول شدی ازت طلاق گرفتم بعدش معتاد هم شدی نگی چرا

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

خنک آن قمار بازی که باخت هرچه بودش 

بنماند هیچش الاوسط قمار دیگر

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
به خدا دفعات قبلم بهش گفتم نکن اینکارو کرد...بعدم پشیمون شد، گفت کاش گوش کرده بودمحالا باز یادش رفته

بزار سیر شه  ولش کن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست