2777
2789
یه فصلشو تا خالا نخوندم بقیخ رو خوندم

اول اونایی ک خوندی نمونه سوال ازشون حل کن بعدش بیا از اچل متن کتاب‌براشون بخون حدود ۵ساعت برا دوفصلی ک خوندی‌زمان بزار بعدم برو فصل بعدی گفتار ب گفتار بخون و سوال حل کن تا هرجا رسیدی حداقل سوالایی ک اومد بتونی جواب بدی

اره میشه اگه بلد باشی تند خوانی کنی و به جای چندین بار عمیق خوندن مرورت رو زیاد کنیمنم شنبه امتحان د ...

من خیلی کند خوانم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه فصلشو تاحالا نخوندم دو فصل دیگه رو خوندم

شروع کن صبح از ۸ صبح تا ظهر اون یه فصل رو بخون 

بعد ناهار هر ۳ فصل رو مرور کن و نمونه سوال فراوون حل کن 

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
یه فصلشو تاحالا نخوندم دو فصل دیگه رو خوندم

خب خوبه پس 

زیست یازدهم واقعا مطالبش زیاده ولی سعی کن خیلی کم بیای سر گوشی و اون یک روز واقعا بخونی 

تایمر بزار رو ۲۵ دقیقه مطالعه ۵ دقیقه استراحت و اون ۲۵ دقیقه رو خوبه خوب بخون 

بعد هر فصل ی نمونه سوال حل کنم اونایی که اشکال داری دستت بیاد 

حتی اگه نتونستی تموم کنی همونایی که خوندی رو خوبه خوب بخون نمره کاملشو بگیری 

خب خوبه پس زیست یازدهم واقعا مطالبش زیاده ولی سعی کن خیلی کم بیای سر گوشی و اون یک روز واقعا بخونی ت ...

باشه مرسی از راهنماییت

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

از اون فصل ک هیچی نخوندی سوالا نهاییشو‌بخون شاید همونا بیان زیاد براش زمان نظار اگ فصل سختیه نمیرسی خوب جمعش کنی مگر اینکه اونایی ک خوندی هم نخونی فقط بچسپی اینو خوب ببندی ک در این صورت احتمال اینکه هم سوالای اینو گیج بزنی هم سوالای اونایی ک خوندی زیاده پس اول وقتتو بزار رو تسلط روی خونده ها و بعد روی نخونده ها حداقل اونایی ک خوندیو مطمعن باش سوالی اومد جواب میدی