2777
2789

سلام خانمها

نزدیک یه ماه قبل این ویروس لعنتی گرفتم ،وهنوز سرفه هاش مونده ،البته تک وتوک وصبحا گلو درددارم 

همه چی استفاده کردم بی نتیجه  

نمی دونم چکارکنم ،سه شنبه هفته بعد ،عمل دارم میترسم سرفه هام اذیتم کنه 

چاره داره این سرفه ها؟

سلام گل پنیرک و گل ختمی را همراه کمی زردچوبه دم کن بخور ..میتونی توی لیوان دمنوشت کمی عسلم بریزی ..عالیه عالیه هرروز بخور من مریض میشم روزی یک قوری میخورم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرفه شدید داشتم طوری که شبها از خواب بیدار میشدم چند شبه زنجبیل تازه دم میکنم میخورم البته برای ل ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم 

زنجبیل خشک دارم فایده نداره ؟واینکه قبل خواب استفاده کنم

ممنون عزیزم امتحان میکنم زنجبیل خشک دارم فایده نداره ؟واینکه قبل خواب استفاده کنم

من از زنجبیل خشک متنفرم اصلا قابل خوردن نیست البته برای من واقعا هم نمی‌دونم تاثیر داره یا نه من از زنجبیل تازه استفاده کردم شبها استفاده میکنم 

الان فصلش هست همه میوه فروشی ها دارن گرون هست من هر دفعه 100پول میدم یه تیکه میخرم و مصرف میکنم یه تیکه بردار پوستش و بگیر همون و چند تا تیکه کوچیک کن بعد هم بذار حسابی بجوشه بعد هم بخور من شیرینش نمیکنم 

الان فصلش هست همه میوه فروشی ها دارن گرون هست من هر دفعه 100پول میدم یه تیکه میخرم و مصرف میکنم یه ت ...

مرسی اره امتحان میکنم ،من ندیدم یاتوجه نکردم،حالا میگم شوهرم برام پیداکنه