2777
2789

از ۱۵، ۱۶ سالگی که یادم میاد تا الان که ۳۳ سالمه تنبل و به هم ریخته بودم و همیشه اتاقم نامرتب بود بعد از ازدواجمم به زور جمع و جور میکردم و مجبور بودم ولی با این حال به هم ریختگی پیش میومد 

حدود دوماهه که رفتم روانپزشک به دلیل افسردگی بعد از زایمانم که خوب نشده بود و خشم و گریه و نا امیدی و...

حالا داروی ضد افسردگی بهم داده میخورم و بعد از یک ماه استفاده همش در حال جمع و جور کردن خونه هستم شب ها که بچم میخوابه مرتب میکنم خونه رو بعد میخوابم با وجود داشتن بچه کوچیک تمام تلاشمو دارم میکنم 

حالا سوالم اینه ، این همه سال شلختگی و تنبلی من بخاطر افسردگی بوده ؟؟؟ 

راستی سابقه افسردگی قبلا هم داشتم داروهای دیگه مصرف کردم ولی یادم نمیاد مرتب شده بودم یا نه 

خوبه دیگه اثر کرده فلوکستین هست؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله منم دفیقا شرایط شما رو دارم ولی من بچه ندارم که افسردگیم بعد از زاینان باشه مشکلات زندگی افسردم ...

من ده ماهه که زایمان کردم عزیزم قبل از زایمانم حتی از ۱۵ ۱۶ سالگی تنبل و شلخته بودم ولی بعد زایمانم‌ دیگه به اوج خودش رسید

خوشبحالت که رفتی دکتر منم افسردگی دارم ولی روم نمیشه برم دکتر نمیدونم برم چی بگم، هرروز بدتر از دیروزم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
خوشبحالت که رفتی دکتر منم افسردگی دارم ولی روم نمیشه برم دکتر نمیدونم برم چی بگم، هرروز بدتر از دیرو ...

چرا روت نمیشه دکتر نشسته تو مطبش که امثال ما برن دیگه خجالت نداره . قرار نیست آدمای سالم و بدون مشکل برن که.