2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونجوری نه ولی مثلا صبا مرشدی اسلیو و همه کار کرده آلان هر زوز یه دمنوش میگیره برا تبلیغ دستش میگه باورم نمیشه وزنم همینجوری داره پایین 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مگه بلاگری هس بگه عمل زیبایی کردم🤔🫥😅😅😅

پس همشون اینطوری ان؟😂

کیمیا حسینی عکسای قبلش مشخصه لب و بینی و چونه فک رو دست زده  عکسا ک فوتوشاپای فضایی قبلا میکرد چشماشم سبز تیره اس  الان روشنش می کنه من از قدیما میشناسمش میگه کاااملا نچرالم طرفداراشم مث سگ میان برات ک آره راست میگه

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

مگه بلاگری هست که دروغ نگه ؟؟؟؟؟ تقریبا تمام جیزی که از خودشون و زندگی گهشون نشون میدن دروغه

واقعا چندشن طرف نیم کیلو ژل از لبش آویزونه میگ ژل نزدم که

پس همشون اینطوری ان؟😂کیمیا حسینی عکسای قبلش مشخصه لب و بینی و چونه فک رو دست زده عکسا ک فوتوشاپای ...

همشون چرتتت

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

شوهرش پولداره😢کسی که تو یکی از برجای دوبی خونه میخره ینی خیلی پولداره

شما چرا انقد ساده اید واقعا چرااااااا