2777
2789
عنوان

شب آرزو های کنکوریا🤍🌱

75 بازدید | 18 پست

امیدوارم امشب آخرین شب آرزویی باشه که کنکوری هستید🤍

امیدوارم سال دیگه دانشجوی رشته موردعلاقتون توی شهر دلخواهتون شده باشین🤍🌱

امیدوارم خدا به هممون توانایی جسمی و روحی بده تا بتونیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم برای هدفمون🙃🌱

برای همه دوستای کنکوری عزیز آرزوی قبولی دارم🤲🏻😍

الهی امین🤍

خدایا بهم کمک کن توی کنکور موفق بشم و دانشجوی علوم پزشکی بشم😍🌱

«دانشجوی علوم پزشکی»

(آینده)

قربون دهنت

منم خسته شدم

سه ساله آرزوم اینه پزشکی قبول بشم 

انشالله سال دیگه این موقع دانشجوی پزشکی باشم🥲

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربون دهنتمنم خسته شدمسه ساله آرزوم اینه پزشکی قبول بشم انشالله سال دیگه این موقع دانشجوی پزشکی باشم ...

عزیزدلم😍🤍

ان‌شاالله جواب تلاش و زحمت هات رو میگیری و سال دیگه دانشجوی پزشکی میشی😍🤍

چی میشه مامایی قبول شم 

اسی با یه کاربری دیگه بهت پیام دادم جوابمو ندادی منم عین توام چیکار کردی منم سال اولیه پشت موندم همش دادم به مشاورم دروغ میگم چیکار کنم

خدایا آیندمون سپردمت دستت خودت هواشو داشته باش

عزیزدلم😍🤍ان‌شاالله جواب تلاش و زحمت هات رو میگیری و سال دیگه دانشجوی پزشکی میشی😍🤍

مرسیی

همچنین شما💌💕

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
چی میشه مامایی قبول شم اسی با یه کاربری دیگه بهت پیام دادم جوابمو ندادی منم عین توام چیکار کردی منم ...

عزیزم،چرا مامایی؟

از الان به خونی میتونی بهترین پیراهارو بیاری🌱

این حرف خودم نیست حرف کسایی هست که تجربه دارن

نگران نباش،ان‌شاالله اگه بخونی بهترین نتیجه میگیری🍀

ببخشید اگر جواب ندادم،من معذرت میخوام❤️

امروز خیلی شلوغ بود پیام هام حتما متوجه نشدم🌱

چی میشه مامایی قبول شم اسی با یه کاربری دیگه بهت پیام دادم جوابمو ندادی منم عین توام چیکار کردی منم ...

منم تا چند روز پیش همین بود اوضام

ولی به نقطه ای رسیدم که دیگه اون همه تنفر از خودمو (بخاطر کم کاریا و دروغام)نتونستم تحمل کنم،دلو زدم به دریا و به مشاورم راستشو گفتم...خب آره سختم بود تند حرف میزد باهام ولی خب درعوضش یه برنامه برای جبران اشتباهام بهم داد،الان حداقل دلم آرومه

سعی کن همه چیو بهش بگی و ازش راه حل بخوای🌱

منم تا چند روز پیش همین بود اوضامولی به نقطه ای رسیدم که دیگه اون همه تنفر از خودمو (بخاطر کم کاریا ...

الان میرسی به برنامت؟من موندم توش خیلی عقبم تو پایه ای رو بستی؟خودت میخونی یا با فبلم من مشاورم فامیله ازش نفرت دارم جرات ندارم راستشو بگم

الان میرسی به برنامت؟من موندم توش خیلی عقبم تو پایه ای رو بستی؟خودت میخونی یا با فبلم من مشاورم فامی ...

راستشو بگم این دوسه روزم چون به روند قبل عادت داشتم زیاد نخوندم

ولی آره خیلی بهتر شده و راضی ترم

من با فیلم میخونم

نه من همه رو باهم میخونم و هنوز پایه رو نبستم

تورخدا سعی کن از مشاورت خوشت بیاد اینطوری نمیشه که 

نمیخای هم باهاش مستقیم صحبت کنی توی پیام بهش اعتراف کن

راستشو بگم این دوسه روزم چون به روند قبل عادت داشتم زیاد نخوندمولی آره خیلی بهتر شده و راضی ترممن با ...

نمیدونم چیکار کنم موندم توش همش میگم کاش اصلا مشاور نمیگرفتم آبروم میره بفهمه دارم دیونه میشم