2777
2789
عنوان

آرزوی وکیل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست

همسر من رییس کانون خودشونه تو شهرمون...یعنی میخوام بگم که ادم شناخته نشده ای هم نیست......هر سال که میخواد تمدید دفترچه کنن میگه چند نفر تمدید نکردن این 4 سال 5 سال گذشته البته نه قدیم تر................

استاداتون چون نونشون تو تدریس به امثال شماهاست و داشتن دانشجو..........نمیگم بده ولی اوضاع اصلا عین ...

دیگه حتی همه شغل ها اوضاع خرابه حتی پزشکی هم هر سال ظرفیت را دارن افزایش میدن و اشباح میشه

مگه زنها میتونن قاضی بشن؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در کل منظورم اینه دوست داری بخون 

ولی به امید اینکه از این رشته با این وضع فعلی بتونی خوب پول در بیاری اصلا....

سال گذشته 5 تا کاراموز همسرم داشته 3 تاشون دکترا هم دارن میخونن یکی علامه دو تا هم شیراز و رشت.....حتی اینها هم تعداد پرونده هاشون تو این یکسال یکی دو تا بوده!!!1

دیگه حتی همه شغل ها اوضاع خرابه حتی پزشکی هم هر سال ظرفیت را دارن افزایش میدن و اشباح میشهمگه زنها م ...

میتونن بنظرم...تو شعبات یه پستی دارن همسرم میگفت دقیقشو نمیدونم ولی خواستی فردا میپرسم بهت میگم

حالا این کاراموزهای همسرم همشون ادمهای ساعی و کوشا بودن...یکیشون اینقدر فقهش قویه همسرم میگه کیف میکنم باهاش حرف میزنم از بس با سواده و همه کنفرانسها و سمینارها و دوره ها رو همین کاراموز شرکت میکنه و به همسرم هم اطلاع میده ....ولی ببین چقدر وضع داغونه که این فرد هم با داشتن دکترا و اینهمه رزومه وضعش همینه

حالا به نظرم اگر دنبال اینی از طریق این شغل به درامد عالی برسی برو اول قاضی شو و بیا بیرون...من چون همکارای همسرم که چنین شرایطی دارن رو میبینم ده هیچ از بقیه جلوترن چون شناخته شده تر هستن و ....

اگر نه دنبال یه چیز معمولی هستی از اول وکیل شو

سواد رو هم بریز دور.....من دارم میبینم.....فقط توی وکالت باید دست های قوی داشته باشی بهت پرونده بدن اگر میخوای بیزینسی کار کنی

اگر نه دنبال افزایش علمی و اونقدر پولش برات مهم نیست بخون و امیدوارم موفق بشی