2777
2789
گآهی اوقات اصلا نمیفهمی تو یه جمع قرار میگیری یه حرفی میزنی انسان جایز خطا هست 😭

ول کن بابا . چقد ترسویی . . . یکمم به محبت و مهربانی خدا امید داشته باش . اگه اینجوریه برو تو انفرادی تا ادم نبینی .  

شما ورودی های مغزت به چرت و‌پرت باز کردی .باید بری با یه ادم خوب که ارمش داره . و خیلی نرمال به این ...

اره مغز لعنتی پر ازافکار منفی شده  نمیدونی دارم زجر میکشم یه بیرون نمیتونم برم هی ارور میده بری بیرون تصادف میکنی می دزدنت میمیری 😢

یعنی همه چیز درست میشه؟  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه شب حمله پانیک شدم واز اون شب این طوری شدم خودم خسته شدم میدونم مرگ به این وحشتناکی نیس ومن ...

منم دقیقا بعد یه حمله پنیک اینطور مث شما شدم انقد حالم شدید بد بود که مجبور شدم برم روانپزشک دارو خوردم کمی بهتر شدم ولی بعد رفتم مشاوره خیلی خیلی فرق کردم الانم به مرگ فک میکنم ولی دیگ حالم بد نمیشه بخاطرش اگه خاستی تکنیکای مشاوره داد بدم بهت عزیزم 

منم نسبت به رفتارم خیلی وسواس دارم جایی برم شب قبل خواب با خودم مرور میکنم که چه حرف و کار اشتباهی ک ...

درود بر شما 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

منم دقیقا بعد یه حمله پنیک اینطور مث شما شدم انقد حالم شدید بد بود که مجبور شدم برم روانپزشک دارو خو ...

خدا خیرت بده فقط یه پانیکی میفهمه من چی میگم  منم میخوام خوب بشم خسته شدم الان دوهفته اس اززندگی افتادم

یعنی همه چیز درست میشه؟  
زندگی پس از زندگی رو دیدم به خدا اصلا ریختم بهم

من یه اقایی بود تجربه مرگ داشت . ادم خوبیم بود . گفت زندگی پس از زندگی دعوتم کردن نرفتم . چونکه خیلی دست کاری توش میکنن و دروغ میگن . گفت بهم میگفتن حرفات عوض کن . مثلا میگفت من دیدم جای هایده تو بهشت بود . ولی میگفتن نگو اینو . ببین همه چیز بسته به قلب و نیتت داره . اگه ادمی هستی که نیتت نصبت به ادما پاکه . برا همه خوش میخوای . حالا این وسط از نادونی گناع هم کنی . اکیه. خدا میبخشتت . کلا میگفت اون دنیا خودمون خودمون قضاوت میکنیم . اصلا  اینجوری نیست بترسیم. به نظرم به همه اعتماد نکن . ازین مسائل دور بشو

مرگ اونجاش بده که از خانوادت جدا میشی کاش خدا حداقل خانواده نمی‌داد که بعد داغشو ببینم خیلی سخته ای ...

از خانواده ات جدا نمیشی

به محض اینکه یکی از اونها یادت کنه میتونی ببینی شون

از اون دنیا بهتر میتونی اطرافیان ات رو بشناسی

چون نیت های قلبی و افکار ذهنی شون رو هم متوجه میشی

اینکه کدوم دوست و اطرافیان واقعاً دوستت داشتن و کدوم ظاهری 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

خدا خیرت بده فقط یه پانیکی میفهمه من چی میگم منم میخوام خوب بشم خسته شدم الان دوهفته اس اززندگی افت ...

من سه ماه بااین وحشت سر کردم با تموم وجودم درک میکنم چی میگی هم من هم شوهرم خیلی عذاب کشیدیم تا اخرش فقط با مشاوره رفتن حالم خوب شد بااینکه خودمم ده ساله دارم کتاب انگیزشی همش میخونم