2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاچی بخور ببین بهتر میشی

چای زعفران بخور

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
کاچی بخور ببین بهتر میشی چای زعفران بخور

خیلی خرما و گرمی خوردم انقدر که کهیر زدم 

ولی فردا چای زعفرون میخورم 

مرسی

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

اگر سه دوره پشت سر هم توی پریودیت اختلال پیش اومد برو دکتر وگرنه با یه بار تاخیر نگران نشو استرس و خ ...

پارسال کیست داشتم واسه همین میترسم 

و توی این یکسال این بار دومیه که پریودیم بهم خورده اما پشت هم نبوده 

خیلی خرما و گرمی خوردم انقدر که کهیر زدم ولی فردا چای زعفرون میخورم مرسی

ایشالا بهتر میشی 

پریود شدی حتما حداقل دوبار کاچی درست کن بخور 

اگر روغن حیوانی خصوصا گوسفندی بود استفاده کن 

بلدی درست کنی؟ 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
ایشالا بهتر میشی پریود شدی حتما حداقل دوبار کاچی درست کن بخور اگر روغن حیوانی خصوصا گوسفندی بود استف ...

نه کاچی بلد نیستم 🥲

نه کاچی بلد نیستم 🥲

برای خودت 

دوتا قاشق غذاخوری آرد گندم بردار یکم تفت بده 

بعد دو قاشق چایخوری زردچوبه، یه ق چ فلفل، یه قاشق چایخوری زنجبیل 

یه قاشق چایخوری هل آسیب شده می‌ریزی یکم تفت بخوره 

بعد یه قاشق غذاخوری روغن بریزید حیوانی باشه بهتره 

بعد کم کم آب جوش بریز 

و خوب هم بزن تا آرد اگر چسبید باز بشن 

و اندازه ای آب بریز ک باید بجوشه خوب و تا غلیظ بشه 

غلظتش دست خودته یکی سفت دوست داره یکی وقتی شکل ارده بشه دوست داره 

حین جوشیدن یه تکه نبات بنداز توش ک شیرین بشه 

بعد یا خالی بخور یا با نون 

زمان پریودی حتما بخور 

اگر کیست زیاد داری رحم رو گرم کن 

سردیجات میخوری زمان پریودی؟

برای خودت دوتا قاشق غذاخوری آرد گندم بردار یکم تفت بده بعد دو قاشق چایخوری زردچوبه، یه ق چ فلفل، یه ...

خیلی ممنونم ❤️

آره میخورم