2777
2789
عنوان

برای بیرون رفتن از شوهرتون اجازه میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای حالم بهم میخوره از دوستم بارها گفته بزار ازشوهرم اجازه بگیرم منم ب شوخی گفتم اجازه چیه بابا میگی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من شهر غریبم برای بیرون رفتن اجازه نمیگیرم فقط اطلاع میدم ،برای رفتن به شهر خودم یکماه قبلش میگم نظرت چیه بریم و دوهفته بمونیم ،این اسمش اجازه نیست  ، ولی مثلا نمیگم اجازه میدی برم پارک ؟اجازه میدی خانوادمو ببینم ؟؟؟اجازه میدی برم بازار ؟

بهش میگم غروب می‌خوام برم بازار چیزی نیاز نداری؟میگه نه فقط مواظب خودت باش،یا رسیدی خونه خبر بده نگران میشم همین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اسمشو اجازه نمیذارم میگم چون نگرانم میشه خودشم همیشه میگه میخوای بری بیرون بگو که اومدم خونه دیدم نیستی نگرانت نشم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اجازه گرفتن بسیار اشتباهه مگه یه وقتایی واسه ناز کردن بگین مثلا اجازه میدی برم فلان جا و هر چی شما بگین و ازین اداها😂

اول ازدواج تون قرار بذارین هر دوتون جایی خواستین برین بهم اطلاع بدین که نگران هم نشین و مراقب هم باشین

دو طرفه داستانو ببربن جلو

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بله اجازه میگیرم...بی اجازش اگه تکون بخورم واویلاس...برای هرکاری باید اجازه بگیرم وگرنه بیچارم میکنه...خودشم هر کاری بکنه هرجا بخواد بره و بیاد و هر اتفاقی براش بیوفته توی محیط کارش یاهرجا برام تعریف میکنه...اون از من اجازه نمیگیره ولی مشورت میکنه توی کارا باهام 

نبابا صب تا شب بیرونم همه جا ازادانه میرم حوصله داشته باشم شب میگم نداشته باشمم بعدا کلا تو قید و لند گنترل نیست نه مالی نه ظاهری نه رفت و امد

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
اجازه گرفتن بسیار اشتباهه مگه یه وقتایی واسه ناز کردن بگین مثلا اجازه میدی برم فلان جا و هر چی شما ب ...

به نظره من اینا شعاره هر مردی این اخلاق توی ذاتش باشه دیگه هس اصلا هم‌نمیشه تغییرش داد...