2777
2789
عنوان

آرزوهای امشب )) چی خواستی

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 79 پست
عزیزم دعا میکردی خدا بهترینها رو نصیبت کنه بهترین باشه میمونه برات نباشه می‌ره واگذار کن به خدا بگو ...

ممنونم عزیزم دست خودم نیس سوره میخوندم برای فراموشی عشق هی با خودم میگم مهم نیس بیخیالش البته ارتباطیم نداریم کلا جداییم ۷ ساله ولی خب فامیل نزدیکه هی میبنمش هی حرفش میشه نمیتونم فراموشش کنم کلی دعا کردم خدا مهرشو از قلبم بندازه یا حداقل مهر منو بزاره تو دلش 

منم سپردم ب خدا گفتم خدایا خودت کمکم کن خودت حالمو خوب کن من هیچی نمیدونم حتی نمیتونم یه دعای درست حسابی بکنم  ب زبون میگم خدایا کمکم کن فراموشش کنم بعد گریم میگیره میگم من دوسش دارم هرلحظه هر ثانیه از ذهنم نمیره بیرون❤️‍🩹

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
واسه تبریک گفتن همه نی نی سایتیا با گل و شیرینی میایم سوپرایزت میکنیمقربونت برم من

🥲🥲💌💕💕😍🥹🥹🥹

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بسپار به خدا منم خیلی دعا میکردم شبا نماز می‌خوندم و التماسش میکردم زار زار اشک می ریختم که بشه نمیشد چقد دعا نیایش خسته شده بودم ولی نمی‌دونستم خدا قراره سوپرایزم کنه خودش یه سرنوشتی برام رقم زد که الانکه الانه میگم کاش همون موقع خدا رو تو زندگیم فراموش نمی‌کردم و عمرمو هدر نمی‌دادم و همون اول میسپردم به خودش ما عجولیم خدا صبرش زیاده انشالله گلم تو هم بهترینها نصیبت بشه و به این روزا بخندی

انشالله که به حق این شب عزیز درست میشه نگرانش نباش

ممنونم عزیزم الهی حال دل شمام همیشه خوب باشع❤️

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]