من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منمهم دوسش دارم هم دعا میکردم بتونم فراموشش کنم هم گریه میکردم ک نمیخام فراموشش کنم اصلا نمیدونم چ ...
عزیزم دعا میکردی خدا بهترینها رو نصیبت کنه بهترین باشه میمونه برات نباشه میره واگذار کن به خدا بگو خدایا راضی ام به رضای خودت منم این دوران و گذروندم بد هم گذشت دادم دست خودش خودش زندگیمو ساخت خوبم ساخت الان به اون موقع ها فک میکنم میگم چقدر الکی عمرو حروم بعضی آدمای بی ارزش کردم کاش برگردم و عمر از دست رفتمو برگردونم ولی متاسفانه نمیشه بازم خدا رو شکر خدا به دادم رسید خدا کمکمت کنه گلم تو هم یه سرنوشت خوب نصیبت بشه انشالله
آرزومه مادرم که تازه چند روزه فوت شده روحش در آرامش باشه،برای پدرم که سال های سال باشه کنارم و سلامت باشه... برای همسرم و بچه هام و خودم آرزوی سلامتی دارم...
عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف اول۷۰ ✅هدف دوم۶۶🔐هدف سوم۶۲🔐هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹برخی افراد میخواهند به تناسب اندام برسند. برخی آرزو میکنند که این اتفاق بیفتد. برخی آن را عملی میکنند.
من امشب به همتون دعا کردم سلامتی همتون مادرشدنتون موفق شدنت بچه هاتون.حل شدن مشکلاتتون ازدواجتون و ارامش زندگیاتون.سلامتی امام زمانم.
التماس دعا
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم