2777
2789
عنوان

آرزوهای امشب )) چی خواستی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 79 پست
والا من هر وقت آرزو و دعا کردم نشده یا برعکسش شده😂😂ترسیدم دعا کنم برعکسش اتفاق بیوفته آرزو و دعا ن ...

بگو نشه که بشه😅😅

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم‌هم دوسش دارم هم دعا میکردم بتونم فراموشش کنم هم گریه میکردم ک نمیخام فراموشش کنم اصلا نمیدونم چ ...

عزیزم دعا میکردی خدا بهترینها رو نصیبت کنه بهترین باشه میمونه برات نباشه می‌ره واگذار کن به خدا بگو خدایا راضی ام به رضای خودت منم این دوران و گذروندم بد هم گذشت  دادم دست خودش خودش زندگیمو ساخت خوبم ساخت الان به اون موقع ها فک میکنم میگم چقدر الکی عمرو حروم بعضی آدمای بی ارزش کردم کاش برگردم و عمر از دست رفتمو برگردونم ولی متاسفانه نمیشه بازم خدا رو شکر خدا به دادم رسید خدا کمکمت کنه گلم تو هم یه سرنوشت خوب نصیبت بشه انشالله

منم زیاد نتونستم دعا کنمولی ارزوم مادر شدنه🥺

منم همین طور. 

امشب من مهمون شام داشتم. دوستم و همسرش بود. هر دومون ۱۰ ساله ازدواج کردیم و بچه نداریم.. خیلی در مورد آرزوهامون حرف زدیم .

ان شاالله خدا به هر کس که بچه میخواد بده.. 

مگه ۱۷ سالت نیست؟انشالله واست دعا کردم

بله

از وقتی وارد دبیرستان شدم هر سال این آرزو رو کردم💔😑

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
بلهاز وقتی وارد دبیرستان شدم هر سال این آرزو رو کردم💔😑

انشالله میشی میایم مطبت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

مگه ۱۷ سالت نیست؟انشالله واست دعا کردم

ممنونم عزیزم 

انشالله حاجت روا بشی💚

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

آرزومه مادرم که تازه چند روزه فوت شده روحش در آرامش باشه،برای پدرم که سال های سال باشه کنارم و سلامت باشه... برای همسرم و بچه هام و خودم آرزوی سلامتی دارم...

عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف اول۷۰ ✅هدف دوم۶۶🔐هدف سوم۶۲🔐هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹برخی افراد می‌خواهند به تناسب اندام برسند. برخی آرزو می‌کنند که این اتفاق بیفتد. برخی آن را عملی می‌کنند.     
انشالله میشی میایم مطبت

خدانکنه راهتون به مطب و بیمارستان بیوفته

چه قلب مهربونی دارید💕💕💕💕💕

ممنونم عزیزم انشالله حاجت روا بشی💚

قربونت دعام کن دخترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من امشب به همتون دعا کردم سلامتی همتون مادرشدنتون موفق شدنت بچه هاتون.حل شدن مشکلاتتون ازدواجتون و ارامش زندگیاتون.سلامتی امام زمانم.

التماس دعا

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

قربونت دعام کن دخترم

حتما

خدانکنه راهتون به مطب و بیمارستان بیوفتهچه قلب مهربونی دارید💕💕💕💕💕

واسه تبریک گفتن همه نی نی سایتیا با گل و شیرینی میایم سوپرایزت میکنیم

قربونت برم من

1
5
10
15
20
25
30
35
40