2777
2789
عزیززم ان شاالله خیلی زود ان شاالله تو سال جدید

خصوصیات من میگی گلم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

سلام عزیزم میتونی مشخصات من یا عشقمو بگی ؟؟

شما خونگرم کم حرف ولی با دوستاتون برعکس

دیر گرم‌میگیرین با کسی

پوستتون صافه و سفید 

لاغر اندام

متولد بهار یا پاییز

بخاطر اینکه یه مدت درگیر بودم حسم کم شده

فعلا فقط اینارو میگم ببینم کی راه میوفته😄

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای عالیییییی پوستم سبزه طوره خوشگل و خوش اندامم که به حد عادی 😂😂😂عزیزم میشه بگی ته رابطه ی منو ...

درست بود پشمااام 🤣🤣🤣🤣

بهم میرسید 

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

عزیززم ان شاالله خیلی زود ان شاالله تو سال جدید

ممنون گلم ایشالا خدا از دهنت بشنوه

میتونی بگی خواهرم کی ازدواج میکنه و اینکه اینده شغلی همسرم چطوره؟؟

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
شما خونگرم کم حرف ولی با دوستاتون برعکسدیر گرم‌میگیرین با کسیپوستتون صافه و سفید لاغر انداممتولد بها ...

خصوصیات من لطفا😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
شما خونگرم کم حرف ولی با دوستاتون برعکسدیر گرم‌میگیرین با کسیپوستتون صافه و سفید لاغر انداممتولد بها ...

تا حد زیادی درست گفتی عزیزم میشه بگی ته این عشقی که بین منو عشقمه چی میشه ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بیزحمت میتونی زمان مکه رفتن بابا مامانم رو حدس بزنی

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
درست بود پشمااام 🤣🤣🤣🤣بهم میرسید

وااای خدا از دهنت بشنوه 

اره گلم درست بود 

عزیزم از اینکه چقدر دیگه طول میکشه چی حدس میزنی ؟؟ و اینکه مامانش کی میاد باهام حرف بزنه ؟؟؟ 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

🤣🤣🤣فقط خاستم حسم و امتحان کنم درست در امد اخه حس ششمی از غیب اگاه که نیس😂😂

ما هم به هم می‌رسیم 

اسمش میتونی حدس بزنی ؟

پزشک میشم ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم