2777
2789
عنوان

ایا من خانم بدی هستم طولانی ولی ارزش داره بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 43 پست
زمین رو بفروش. خونه به نام خودت بخر. و کم کم زندگیتو مدیریت کم.فحش هر جقدر عصبانی باشی نده.اتفاقا سی ...

مرسی گلم کجا برم برا بیمه زنان خانه دار.وقتی ک برام گذاشتی ارزشمنده.

و اینکه از خدا  میخام ب حق امشب ارزوت بندازه جلو و محقق بشه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
ببین دوستم من درکت میکنم تو فشاری ولی اینو بدون همیشه ی همیشهیک اینکه زمانی که حق ترین حرفو بزنی ولی ...

بقران عین حرفات راست بود.همه طلاهای مجردیم دادم رفت.من در واقعه تقاصه خوش گذرونیه اقا دادم هنوزم میدم ۷ ساله اومدیم همش از خرجم میزنم بلکه زودتر ی اپارتمان نقلی بخریم.قیافم سمندون نیست خانوادمم مال احمدباد نیستن فقط عادت کردم تو شرایط ساخت بسازم.هیی گلم مرسی از وقتت نظر بزاری میخونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بقران عین حرفات راست بود.همه طلاهای مجردیم دادم رفت.من در واقعه تقاصه خوش گذرونیه اقا دادم هنوزم مید ...

انشالله به اونی که میخای برسی 

ببین حدود سه تومن میشه پولت 

واحد ۶۰ .۶۵ متری بتونی بخری خوبه 

تهرانی ؟ 

بقران عین حرفات راست بود.همه طلاهای مجردیم دادم رفت.من در واقعه تقاصه خوش گذرونیه اقا دادم هنوزم مید ...

عیبار نداره فدای سرت 

معلومه دختر عاقلی هستی دادی زمین 

طلاق خدانکرده نابود نشده 

با شوهرتم بحث نکن بزار بگه 

یعنی هی جوابشو نده 

میگه بدبختم کردی 

بزار بگه .

هیچی نگو 

ا نقد بگه خسته میشه 

همینکه فکرای بزرگ داری خیلی خوبه 

تو اون لحظه به فکراتو و آینده و روزای خوبی که خواهید داشت فکر کن تا اعصابت خرد نشه از حرفاش 

انشالله به اونی که میخای برسی ببین حدود سه تومن میشه پولت واحد ۶۰ .۶۵ متری بتونی بخری خوبه تهرانی ؟

نه عزیزم‌.شهرم نمبتونم بگم.ولی خیلی خوشحالم نظر دادی اینجام حرفام نزنم دق میکنم بخدا 

فقط تنها عقلی ک کردم ب اسم خودمه.

واگرنه تا الان مینشست میفروخت میخورد

عیبار نداره فدای سرت معلومه دختر عاقلی هستی دادی زمین طلاق خدانکرده نابود نشده با شوهرتم بحث نکن بزا ...

ممنونم

نه عزیزم‌.شهرم نمبتونم بگم.ولی خیلی خوشحالم نظر دادی اینجام حرفام نزنم دق میکنم بخدا فقط تنها عقلی ک ...

اهان شهرستان باشی که حتما میتونی انشالله بخری 

خوب میکنی 

با چنگ و دندون نگه دار اصلا خامش نشی بخاد بفروشه بزنه به کاری 

دیگه سرمایه تون همینه که هست 

عزیزم خونه رو جدا کنین هر چند بعید میدونم اینجور

پسرا از مامانشون دل بکنن

فقط زمینه هر جور شده بساز واسه آینده خودت چیزیم به شوهرت نگو واقعا سخته با این به ظاهر همسر کنار اومدن 

الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم 💚         

مرسی یکی حرف حق زد چون گفتم مادر شوارم با زبونش حرف نزنه با اونجاش حرف میزنه خب راست گفتمتا زن مادره ...

نه اصلا من از دست یکی عصبی هستم میام مینویسم فلان آدم سگی فلان کارو کرده چه کنم 

یا مثلا طرف اومده نوشته چجوری جاریمو ضایع کنم همه بهش توهین کردن یکی نیست بگه ک راه حل داری بهش بده نداری نمیخوای بگذر برو 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم شهرستان هستین که بهتر هرچه سریعتر زمینو با یه آپارتمان معاوضه کن از کنار مادر شوهر بلند شو.

متاسفانه مقصر خودت بودی که از روز اول قبول کردی کنار مادرشوهر زندگی کنی.

اگر مجبورش کرده بودی جایی رو اجاره کنه الان دوری خونه از خودتون داشتین.متاسفانه امثال شما زیاد دیدم‌.

ولی خونه حتی تو روستا بهتر از زندگی تو کاخ کنار مادرشوهره.

به مرور متوجه میشه که شما با خانمهای اطرافش فرق داری و همین بساز بودن و عقلت باعث پیشرفت زندگیش شده

هییییچ وقت متوجه نمیشه الکی دلخوشش  نکن 

ما ترکا یه ضرب‌المثل داریم بیر تیکه نی بیلمین  مین  تیرنی هشواخت بیلمز  

یعنی همین امروز یکی قدردان یه محبتت نباشه فردا قدردان ۱۰۰۰ محبتت نخواهد بود 

یعنی کسی ارزش یه لقمه رو نفهمه ارزش ۱۰۰۰هزار لقمه رو هم نمیفهمه