2777
2789
عنوان

ایا من خانم بدی هستم طولانی ولی ارزش داره بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم چون شوهرت دهن بین هست باید از خانوادش فاصله بگیرین

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
به نظر من هر بلایی سر ما خانما میاد از بی عرضگی شوهرا هست که هرکسی رو جایگاه خودش نگه نمیدارن‌.عزیزم ...

ن بابا همسرم میگه مسبب تمام بدبختیاش منم.چون باعث شدم زمین بخریم وام هم برداریم.حالا اون زمین خداتومن ارزشش هست ما خریدیم ۴۰ میلیون الان شده دو میلیارد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
ب اسمم هست باورت میشه هی میگم نامردی بفروشم ولش کنم سهم اون ۱۸ گرم طلاش بدم

اگه تصمیم به جدایی نداری اصلا همچین حرکتی نکنیا پولشم از دستت درمیاره 😐🌹مرحله بعد از جدایی بفکر فروشش بیوفت نه قبلش

ن بابا همسرم میگه مسبب تمام بدبختیاش منم.چون باعث شدم زمین بخریم وام هم برداریم.حالا اون زمین خداتوم ...

مشخصه خیلی نادانه، زمین رو بفروشه الان مگه چقدر وام داشته تصویه کنه و با بقیه اش خونه بخره

راستش منم حس خوبی نگرفتم

عزیزم دلیل اینکه حس خوبی نگرفتم فقط چون گفتم مادر شوهرم بیشعوره و حرف مفت زنه؟تو فرهنگ ایران اینه حالا بقیه جاها خبر ندارم ولی تا ی زن مادره خوبه ولی مادر شوهر ک میشه حس رقابت حس اینکه همش طرفش بچزونه درش زنده میشه

من نمیدونم چتونه 

یکی میاد راهنمایی بگیره نیومده ک راجب حرف زدنش نظر بدید 

بدتون اومده بفرمایید تاپیک بعدی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مشخصه خیلی نادانه، زمین رو بفروشه الان مگه چقدر وام داشته تصویه کنه و با بقیه اش خونه بخره

باورت میشه بجان بچم فقط ی وام صد میلیونی قرض الحسنه برداشتیم ک ۵۰ میلیونش رفت برا زمین ۵۰ میلیونش ریخت تو کارش ک متاسفانه تنبلی و ک و ن گشادیش سود ک نداد هیچ ضرر هم داد بعد قسطش چند؟ماهی یک میلیون دویست بقران

زمین رو بفروش. خونه به نام خودت بخر. و کم کم زندگیتو مدیریت کم.

فحش هر جقدر عصبانی باشی نده.اتفاقا سیاست اینه که بد خانواده شوهرتو.مستقیم نگی.سکوت کن. یا موقع مناسب با خنده و سوخی یک اشاره بکن.

هر کس خودش میدونه خودش و خانواده اش چه کار میکنند اما وقتی طرف مقابل میگه جبهه میگیره.

اکا تو.موارد مهم یک اسارهکوچیک بکن بدونه حپتست هست.

از اون خونه سریع بیا بیرون.

بچت بزرگ شد شرایط کار کردن داستی برو سر کار.

اگر شرایط سر کار رفتن نداری وقتی تو خونه جاگیر سدید و اوضاع بهتر سد بگو برات بیمه رنان خانه دار رد کنه. ماهی یک تومنه. ولی اخرس یک بازمسستگی داری. دستت جیب خودته

من نمیدونم چتونه یکی میاد راهنمایی بگیره نیومده ک راجب حرف زدنش نظر بدید بدتون اومده بفرمایید تاپیک ...

مرسی یکی حرف حق زد چون گفتم مادر شوارم با زبونش حرف نزنه با اونجاش حرف میزنه خب راست گفتم

تا زن مادره خوبه ولی وقتی مادر شوهر میشه یادش می افته پسر داره عه بزار عردس بچزونم اصلا اون مادر بودن خوب بودن میره کنار انگار هووش عروسشه

ببین دوستم 

من درکت میکنم تو فشاری 

ولی اینو بدون همیشه ی همیشه

یک اینکه زمانی که حق ترین حرفو بزنی ولی توش از فحش و ناسزا استفاده کنی حرفت بی ارزش میشه . و کسب برا حرفت تره خرد نمیکنه 

همیشه سعی کن بخودت مسلط باشی حرفتو بدون فحش و نفرین بزنی تا خرفت اثر گزار باشه 

دو اینکه برای اداما اندازه قد و قواره شون قدم بردار نه بیشتر 

اندازه قدمی که برا تو برمیدارن قدم بردار نه بیشتر 

متاسفانه تو نه تنها  از همه خاسته هات گذشتی بلکه یه چیزی هم اضافه دادی (طلاهاتو)

مسلمه طرفت فکر میکنه چه شازده ایه که تو براش اینقد مایه گذاشتی 

نمیخام بدبینت کنم ولی همین بیش از حد مایه گذاشتنای امثال شما باعث میشه مردا حس تحفه بودن بهشون دست بده و برن دنبال تست بقیه زنها ..

چون زن خودشونو برا خودشون کم میبینن