2777
2789
عنوان

رشته ی تحصیلی و شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست
چرا؟ کار براش هس؟

کلا به نظرم همیشه گفت قطعا برای رشته ای کار هست یا نه

اونم اینجا

ولی خب فرصتای شغلی یه سری رشته ها بهتره

من کلا از اولم می‌دونستم با حوزه ی کاری مدیریت و اینا اوکی نیستم و از اول هم می‌‌دونستم ادامه‌ش نخواهم داد🥲

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینجوریمبرای همین بیشتر دنبال آینده دار بودن یه رشته ام تا علاقه

حسودیم میشه به اینایی که از بچگی یه رشته ای رو دوست دارن و بعد بزرگ مسیم، اون رشته رو می‌خونن و…

متاسفانه رشته ی من بار علمی چندانی هم نداره که بگم حداقل یه چیزی دارم یاد می‌گیرم

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

کلا به نظرم همیشه گفت قطعا برای رشته ای کار هست یا نهاونم اینجاولی خب فرصتای شغلی یه سری رشته ها بهت ...

*نمیشه

از بقیه مدیریت ها بهتره

کلا به نظرم مدیریت ها رشته ی به درد بخوری نیستن

هر کسی تا یه رشته ای قبول نمیشه میاد مدیریت

از طرفی هم هیچ بار علمی خاصی ندارن