2777
2789
عنوان

کمک لطفا هر کس میتونه بیاد

56 بازدید | 8 پست

سلام خانمای عزیز لطفا کمکم کنیید من یک هفته دیگه باید پریود بشم امروز روی لباس زیر لک دیدم و پد گذاشتم پد کاملا تمییز از غروب حتی با دستمال خشک میکنم هیچی نمیاد دکتر بهم لتروزول و دوفامد داده برای اقدام ب بارداریم و گفته باید روز سوم خونریزی لتروزول شروع کنم الان نمیدونم پریود هستم یا ن اخه خونریزی ندارم اصلا به نظرتون صبر کنم خونریزی شروع ش یا از امروز پریودمو حساب کنم؟ اینم اضافه کنم خونریزی داخل واژن دارم ولی روی پد هیچی ینی پنبه داخل میکنم کامل خونی میشه 

بسم الله الرحمن الرحیم چرا سیستم بدن تو‌ با ما فرق داره کی بروز رسانی شدی 😂

آخه میگه میشه خونریزی داخل واژن اون وقت خودت اذیت نیستی همیشه واژنت خونیه ؟

حالا چکارش کردی که این بدبخت بی زبون به خون ریزی افتادع 😉😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسم الله الرحمن الرحیم چرا سیستم بدن تو‌ با ما فرق داره کی بروز رسانی شدی 😂آخه میگه میشه خونریزی دا ...

اکثرا اینجوری میشم ولی حداقل در حد لکه بینی‌بوده الان موندم چرا اینجوره ولی دلمم هم کرم کرده خیلی هم زیر دلم درد میکنه نمیدونم چیه😭😭

وای پس ینی چیه اخه کلا این ماه تخمک نداشتم تا جایی ک میدونم بعید میدونم لانه گزینی هم باشه شکمم هم خ ...

استرس که زیاد به بدنت توجه میکنی.میخوای بارداربشی باید باید خودتوبزنی به کوچه علی چپ.

الهی بگردم 🥺 غصه نخور انشالله خوب میشی خواهری

مرسی عزیزم انشالله ک چیز خاصی نباشه امروز روز سوم ترشح قهوه ای هست ولی خبری از خونریزی نیست دیگه میخوام برم دکتر تکلیفمو معلوم کنه