2777
2789

شش هفت سال پیش که یه دختر دبیرستانی بودم و درسم عالی 

یه رویا داشتم، یه آرزو که برام دور از ذهن نبود هم خودم هم خیلیا برام متصورش میشدن

هیچوقت فکر نمی‌کردم سرنوشت برام یه مسیر دیگه ای رو رقم بزنه که برام غیرقابل باور باشه 

که نه خودم نه خانواده نه آشنا و غریبه باورشون نشه 

اونموقع هرکس ازم هدفمو میپرسید از روی سادگی و با صراحت میگفتم به یه تعدادی شون

هیچکس هم نبود بهم بگه نگو....

گذشت و به هزار و یک دلیل نشد من کنکور موفق بشم و چندین سالم پشت کنکور موندم که نتیجه گاها سال به سال بدتر میشد 

شدم یه آدم شکست خورده 

که حرف بقیه بدتر اذیتم میکرد

حتی خانواده ....بازش نمیکنم ولی پشت کنکور کسی مونده باشه اینو خوب میفهمه

این برای من شکست محسوب می‌شد 

شاید برای خیلیا نباشه چون زندگی و شرایطشون فرق می‌کنه 

اما برای من بخاطر شرایطم و محیطم واقعا یه شکست بزرگ بود اول جوونیم، از اونطرفم هدف خودم ل.د 

اونموقع یادمه آدمای دور و برم چندین دسته شدن  ، یه سری از خوشحالی تو پوست خودشون نمیگنجیدن که شکست خوردنمو دیدن ، یه عده هم افسوس میخوردن و میگفتن حیف حقش این نبود ، یه عده هم سرکوفت و سرزنش 

خلاصه گذشت و من باوجودی که یسری رشته با کنکور تجربی رو هم قبول میشدم ترجیح دادم برای آینده بهتر و پردرآمد تر برم آزاد یه رشته که درصورت ادامه آینده خوبی داشت 

رفتما ولی حسرت رشته ارزوم‌ تو دلم موند 

رویای ۱۵ سالگیم همچنان رویای ۲۲ سالگی منه 

به اینا کار ندارم 

ولی همون آدمایی که من از رو سادگی بهشون اعتماد کردم دور و بریای خودم هدفمو بهشون گفتم الان هنوز که هنوزه منو مسخره می‌کنن و میگن عاقبت بلندپروازی همین میشه ...انقد ادعاش میشد اون همه موند پشت کنمور،یا اینکه همیشه اینو می‌شنوم که همه استعداد پزشک شدن رو ندارن که

میتونم بگم هر نیش و کنایه ای شنیدم و می‌شنوم ، درسته حرف مردم باد هواست میاد و می‌ره اما بعضی وقتا باعث میشه خودتو ببازی و نتونی ببخشی حتی افسرده شی

من اشتباه کردم گفتم الآنم که نتونستم برسم به هدفم نیش و کنایشو می‌شنوم حتی از خانواده خودم 

ولی یاد گرفتم تا نتیجه کاری نیومده انجام دادنشو به بقیه اعلام نکنم 

حتی امسال که می‌خوام دوباره کنکور بدم دیگه به صمیمی ترین دوستمم نگفتم 

هدفاتونو به هرکس نگید تو خفا کاراتونو انجام بدید باور کنید فقط خدا کنارتون باشه به همه چی می‌رسید و هر هدفی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا 

کنکور بعدی پزشکی قبول بشی

همه بدخواهات دهنشون بسته شه 

ولی اگه اون چیزی ک خواستی هم قبول نشدی 

مهم اینه ک دوست و دشمن رو شناختی !

همین بزرگ ترین دستاورده

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

ی چیز دیگه 

این تاپیکتم حذف کن 

چون تو نی نی سایت ادم های اینجوری زیاده 

کافیه ی کامنت بر علیه شون بدی 

تو تاپیکات میگردن یه چیزی پیدا می کنن ک باهاش تحقیرت یا مسخرت کنن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

دقیقا منم یه بار گفتم دوست دارم فلان چیزو بخرم و گرونه و نشده 

همه خردفعه میگن چرا نخریدی یا نمک به زخمم میپاشن یا دلسوی بیمورد میکنن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ی چیز دیگه این تاپیکتم حذف کن چون تو نی نی سایت ادم های اینجوری زیاده کافیه ی کامنت بر علیه شون بدی ...

این که چی بدی نیس

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من همیشه اینو میگم ، حتی میگم از من به شما وصیتلال باشین لال

دقیقا 

هرکس لال باشه به هدفشم میرسه 

امشب خواهر خودم وقتی درد و دل باهاش میکردم بهم گفت آره فلانیا تو خفا کارشونو کردن نتیجه گرفتن 

تو چی جلو چندنفر گفتی و ادعا داشتی چوبشم بدجور خوردی هنوز نشدنه از زندگیت بیرون نمیره و حسرت میخوری (درصورتیکه من از روی اعتماد و بچگی اون تایم گفتم به دو سه نفر که از روی سادگی بود نه ادعا و اونام گذاشتن کف دست همه)

به خواهرم هیچی نگفتم فقط گفتم حق با توعه ولی اشکام ریخت به حال خودم 

اصلا در این مورد حدیث داریم که قبل از انجام کاری،فاشش نکنیم.

امروزیام میگن انرژی اون کار گرفته میشه،و باعث میشه به هدفت نرسی،یا اصلا انجامش ندی.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

این که چی بدی نیس

مثلا تیکه میندازن

تویی ک فامیلات فلان میگن یا ...

چیز بدی هم نباشه ازش حرف در میارن

من تو تاپیکام هم هست

دستمو یکی از اشناها اسیب زد برای ترسوندش گفتم از نی نی سایتی ها بپرسم چقدر دیه تعلق میگیره 

چیز بدی هم نبود ولی ی روانی تو تاپیک دیگه باهام بحث کرد اومد  تو تاپیکم گفت تو دیه بگیر هستی و صدتا حرف دیگه😐