2777
2789
عنوان

دخترا خانوما هیچوقت اهدافتونو به کسی نگید حتی خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست
اصلا در این مورد حدیث داریم که قبل از انجام کاری،فاشش نکنیم.امروزیام میگن انرژی اون کار گرفته میشه،و ...

دقیقا دقیقا 

اینا رو گاها میذاریم پای خرافه ولی کاملا واقعیته 

من وقتی هدفمو همه فهمیدن سال آخر جوری نیرو از دست و پا و ذهنم رفت که آدم دیگه ای شدم از هدفم که هیچ از زنده بودن و زندگی کردن هم فاصله گرفتم

ی چیز دیگه این تاپیکتم حذف کن چون تو نی نی سایت ادم های اینجوری زیاده کافیه ی کامنت بر علیه شون بدی ...

اینا دقیقا همون دور و بریای عقده ای مونن:))

اره برای شناسایی نشدن هم که شده حذف میکنم عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا هرکس لال باشه به هدفشم میرسه امشب خواهر خودم وقتی درد و دل باهاش میکردم بهم گفت آره فلانیا تو ...

اسی من خودم شاگرد اول کلاس بود 

همه نمراتم بیست و نوزده بود 

ولی کی فکرشو می کرد به خاطر سهمیه ها و تاثیر معدل ها چند ساله پشت کنکور بمونم 

فقط هم به خاطر گفتن هدف ها نیست گاهی وقتا به خاطر شرایط هم هست

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
ولی بنظرم ارزشمنده اندازه ده سال پخته ترشدی بعدشم براهمه همینه بهشونم همین جواب بده

دقیقا همینطوره خیلی آدمای دورمو کنار زدم تا ابد 

بزرگترین درس این سالا همین تجربه بود بهم

اسی من خودم شاگرد اول کلاس بود همه نمراتم بیست و نوزده بود ولی کی فکرشو می کرد به خاطر سهمیه ها و تا ...

قطعا شرایط هم هست قشنگم 

برا منم همین شرایط تاثیر به سزایی داشت 

من نمیگم قبول نشدنم بخاطر دونستن بقیه بود 

فقط صرفا خواستم بگم حرف و کنایه اش میمونه از پادر میاره گاهی ادمو 

نه تنها کنکور 

آدم هر هدفی داشته باشه به بقیه بگه خدای نکرده نشه گاها باعث تمسخر دور و بریاش هست 

ایشالا شمام امسال قبول میشی قشنگم امشب شب ارزوهاست خیلی دعا کن و از خدا بخواه اینو

نام کاربریتون رو دوست دارم .و عاشق لحظه ی رها شدن پروانه از پیله هستم .فیلمشو زیاد دیدم 😊

ممنونم قشنگم 😍 

اتفاقا به همین خاطر گذاشتم این اسمو

به امید رهایی از پیله و پروانه شدن:)

قطعا شرایط هم هست قشنگم برا منم همین شرایط تاثیر به سزایی داشت من نمیگم قبول نشدنم بخاطر دونستن بقیه ...

ایشالا عزیزم 

همچنین برای تو 

امیدوارم سال بعد تاپیک قبولیت رو بزنی اینجا

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
ایشالا کنکور بعدی پزشکی قبول بشیهمه بدخواهات دهنشون بسته شه ولی اگه اون چیزی ک خواستی هم قبول نشدی م ...

قربونت عزیزم امیدوارم و توکل به خود خدا 

دقیقا من پخته شدن حتی همین الآنم سطح تفکرم کاملا عوض شد و دیگه خودمو اندازه قبل سرهرچیزی سرزنش نمیکنم