2777
2789
عنوان

چجوری15کیلو لاغر شم

165 بازدید | 19 پست

تجربیاتتونو بگید لطفا دیگه خسته شدم همه اعتماد به نفسم از بین رفته شدیدا احتیاج دارم ب این مقدار کاهش وزنو کاهش سایز مدت زمانشم مهم نیست فقط جواب بده🥲

انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️

منم میخوام

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من وزنم خیلیییی بالاست 

تا الان ۷ کیلو کم کردم 

تازه باید ۶۰ کیلو هم کم کنم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

من چه جوری 15 کیلو اضافه کنم؟

مصرف کربوهیدرات بالا بالا برده بشه،نشاسته،نون،برنج،سیبزمینی

خوردن آجیل و کره

اها ۷۰ کیلو که خوبه تو منو بگو باید ۴۰ کیلو کم کنم

نه آخه من قبلا 50بودم از استرس و پرخوری یهو شدم70همه لباسام یهو بهم تنگ شد تو یه سال بیست کیاو اضاف کردم همه شم رفت تو شکمو بازوم یکمم تو رونام خلاصه دیگه فقط میرم رو ترازو گریه میکنم