2777
2789

فقط،میخوام برگرده همین💚

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان که پارتنر دارم ولی اکسم 4 سال باهاش بودم فکر کن امروز اسممو تتو زد رفت داروخانه پماد برای تتو بخره با مسئول اونجا بهم خیانت کرد 

ولی لامصب خیلییییییییییی پولدار بود و اسممو چون رو قلبش زده نمیتونه لیزر کنه و میدونم هنوز کاور نکرده

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

زمان جاهلیت یک پسر خوش‌تیپ و جذاب باهاش دوست بودم شانس من هیچی نداشت همیشه لنگ پول بود شارژ هم من می‌فرستادم براش غذا می‌گرفتم براش عید به عید و مراسمی بود براش لباس می‌گرفتم طلا فروختم ماشین خرید دیگه داشت خودمم به فقر میبرد ولش کردم تا شش ماه پیش با اینکه چند ساله ازدواج کردم دنبالم بود گریه میکرد اینقدر دعا کردم ازدواج کنه ولم کنه 

حالا زن گرفته گاهی مخفی میرم استوری اینستاش نگاه میکنم 

عاشق زنشه به شکرانه خدا