2777
2789
عنوان

بچهااا ی نفر برام شارژ زدههه چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
خب برو برنامه همراه اول رو دانلود کم ببین کی زده البته وقتی یکی شارژ میزنه پیامک هم میاد ک فلان شمار ...

خب پیامک آمده فقط نوشته از برنامه هف هشتاد ریخته شده فلان ساعت و تاریخ چیز دیگه ننوشته ذ

(:A__•~•__M:)
لامصببب دایممم هی داره میگه من به کدوم خط بزنمم هی میگم دارم باور نمیکنههدقیقا 🤣🤣

از اونم بگیر🤣🤣به اکست بگو یه دسته گلم اومده تو فرستادی؟ 🤣🤣🤣

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما یکی اشتباه زده

آخه کسی زنگ نزد یا پیام نداد چیزی بگه برا ظهره نمی‌دونم به خدا نمی‌خوام مدیون باشم الان داییم از این ور میگه من به کدوم خط بزنم ..... داستان شد کلا 

از اونم بگیر🤣🤣به اکست بگو یه دسته گلم اومده تو فرستادی؟ 🤣🤣🤣

وایییی😂😂🤦🏻‍♀ فعلا جواب نداده اکسم خودم کات کردم خیر سرم 

آخه کسیم ندارم از شارژ استفاده کنم الان لنگ پول بودم ن شارژی 🤣

اشتباه تو شارژ زدن پیش میادولی یکی اشتباه کنه به اکسش الکی پیام بده نه😂😂😂

😂 آخه الکی چرا من نمی‌خوام مدیون بشم باید بدونم کی زده بلخرع اسکرین فرستادم براش 

اره من ی بار سه تا پنجاه تومن برام زده شد😁هی وایسادم صاحبش زنگ بزنه نزد یکیشو شوهرم گفت زدم دوتای دیگه نمیدونم 

ی بارم پنج گیگ نت برام فعال شد نمیدونم کی بود 

دو سه بارم دوتومنی برام زدن شارژ هرکی خدا زدتش کوری کجی چیزیه شمارش با مال من یکیه یا شماره دوست موستش این وسط مسطا ی حالیم ب ما میرسه😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اره من ی بار سه تا پنجاه تومن برام زده شد😁هی وایسادم صاحبش زنگ بزنه نزد یکیشو شوهرم گفت زدم دوتای د ...

واییییی😂😂😂 شوخی نکن عجب شانسی داری 

بابا به خدا من هیچ کی جز داییم ازاین کارا نمیکنه برام از این شانس هام ندارم اصلا خودم تعجب کردم 

واییییی😂😂😂 شوخی نکن عجب شانسی داری بابا به خدا من هیچ کی جز داییم ازاین کارا نمیکنه برام از این ش ...

هرکیه میخواد یهو بیاد ازم بگیرتشون😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....