2777
2789
عنوان

چ کنم شوهرم منو دوست داشته باشه

150 بازدید | 19 پست

حس میکنم از من بدش میاد از من و بچم 

پانزده ساله ازدواج کردم 

کلا به دلش نیستیم 

ادم خوبیه ولی خوب توقعش بالاست و خیلی خودشو لول بالا میبینه و ...

معلومه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین حسو دارم البته فقد نسبت ب خودم وگرنه عاشق بچمه

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

زندگی جدید خودتو تشکیل بده ..  دوستای جدید جمع های جدید  سبک پوشش جدید  مطالعه کن عادتای جدید داشته باش 

ازش کنار بکش  دو قدم اومد سمتت یه قدم برو سمتش

خودتو از بندش خلاص کن رها شو 

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
اخه نمیذاره هر روز سعی میکنه بهم بگه تو هیچی نیستی تو خرید بلد نیستی تو آشپزی بلد نیستی تو رانندگی ب ...

توام همینکارو باهاش بکن بیین خوشش میاد 

بالاخره همه ادما نقطه ضعف دارن

زندگی جدید خودتو تشکیل بده .. دوستای جدید جمع های جدید سبک پوشش جدید مطالعه کن عادتای جدید داشته ...

من از شوهرم بیشتر مطالعه میکنم 

و رفتار اجتماعی صفر 

تو جامعه هستم ولی ارتباط گیری تقریبا صفر

بهش احساستو و درکتو از روابطتون بدون عصبانیت و ضعف بگو ببین همینه که فکر میکنی یا نمیتونه ابراز احساسات کنه، من دیدم مردی که خیلی بنظر بیتوجه و بی محبت بوده به فرزند و خانواده ولی زمانی که زنش دچار یک بیماری سخت شد  چقدر ناراحت بود و واقعا ازش با مهر مراقبت کرد ، اگرم از صحبت چیزی نصیبت نشد ، همون راهی که دوستان گفتن پیش بگیر ، دیگه زیاد کارش نداشته باش حداقل میدونه که علت بیتوجهیت چیه و شاید به خودش بیاد ولی اگر خیلی داری اذیت میشی از مشاور حتما کمک بگیر 

من از شوهرم بیشتر مطالعه میکنم و رفتار اجتماعی صفر تو جامعه هستم ولی ارتباط گیری تقریبا صفر

ببین عزیزم شما مشکلی نداری  اوشون خودشیفته و بیماره 

نمیگم خودتو تغییر بده میگم عادتای جدید تو خودت بوجود بیار برای خودت نه برای اون اقا اونو ولش کن  ولش که کردی خودش بدو بدو میاد سمتت  

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
بهش احساستو و درکتو از روابطتون بدون عصبانیت و ضعف بگو ببین همینه که فکر میکنی یا نمیتونه ابراز احسا ...

نه خیلی اذیت نمیشم 

خوب من میدونم برام کاملا روشنه که حسش چی هست 

و میترسم اگر به روش بیارم 

دیگه کاملا دریده بشه و پرده ها بیشتر و بیشتر کنار بره 

و شرایط من بدتر بشه