2777
2789
عنوان

چ کنم شوهرم منو دوست داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست

اصلا هم بهش نگو دوستش داری و چرا اینطوری با من رفتار میکنی و سردی و اینا 

اصلا نقطه ضعف نده دست همسرت  با عشق رهاش کن بزار به زندگیش برسه شما هم به زندگیت برس میدونم زندگی با یه مرد خوشیفته مثل خوردن مشت مشت خورده شیشه اس ولی حداقل برا یه مدت اینطوری باش تا تغیراتو حس کنی

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿
اصلا هم بهش نگو دوستش داری و چرا اینطوری با من رفتار میکنی و سردی و اینا اصلا نقطه ضعف نده دست همسرت ...

دارم بسختی این زندگی رو از لحاظ عاطفی میبرم جلو .

و در درون خودم این غصه رو  دارمش. 

و اون از این‌که‌ این همه سیگنال می‌فرسته و من بحث رو عوض میکنم عصبی تر میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خیلی اذیت نمیشم خوب من میدونم برام کاملا روشنه که حسش چی هست و میترسم اگر به روش بیارم دیگه کاملا ...

واقعا زندگی چقدر پیچیده میشه گاهی، بقول شما اگر بگی ممکنه وقیح بشه، اگر نگی تا ابد باید توهین و بی احترامی تحمل کنی ، بیخیالش بشی همسرته و پدر بچه ات و قصد از ازدواج کنار هم بودن بود نه تحمل کردن و بیتوجهی که بیتوجهی هم گاهی مردو به حال خودش رها میکنه و ممکنه سر و گوشش بجنبه ! 

بنظرم از مشاور کمک بگیر و تمرکزتو روی خودتو بچه ات بزار و فکر حال خوب خودت باش ،به توهیناش اهمیت نده و اگر ایرادتو گفت تو هم بگو برای اونو! 

دارم بسختی این زندگی رو از لحاظ عاطفی میبرم جلو .و در درون خودم این غصه رو دارمش. و اون از این‌که‌ ...

من همسرم بهم خیانت کرده بود اینطور شدم…نمیتونستم ببینمش 

نمیتونستم بپذیرمش با ورت میشه  وقتی تو تاریکی میومد سمتم گریه میکردم از اینکه دستش بهم میخوره  تو دلم جایی نداشت 

ولی پا شدم زندگی خودمو پیش بردم  اجتماعی تر شدم ..میدونی مردا وقتی ببینن خانومشون احساس خود برتری داره خیلی دلسرد میشن 

تو این فرکانسو بهش میدی که من ازت سر ترم  اونم  حالش بد میشه

مرد احتیاج داره که حس قدرت کنه،نیاز داره که بدونه میتونه برات یه کارایی انجام بده که تو از پسشون بر نمیای 

شاید شما بهش حس ناکافی بودن میدی  

لابد هر وقت از در میاد تو شما پق کردی و اخمات تو همه اره؟ اینطور نباش  زوح خونه شما هستی دلگیر که باشی کل خونه دلگیره 

رنگ بپاش به زندگی