2777
2789
عنوان

بهم میگن خیلی عوض شدی

89 بازدید | 7 پست

قبلا باهمه میخندیدم با همه خاکی بودم همه چیه زندگیمو میریختم بیرون همه راحت سو استفاده میکردن زیادی صادق بودم همه حق مو میخوردن 

الان به هیچ کس نمیخندم و جدی ام هیچ زندگی مو ب کسی نمیگم و کاملا بسته ام سوالی ام کنن میپیچونم شنیدم همه میگن خیلی عوض شده خیلی از وقتی رفته بالا عوض شده ...(میرم سرکار ولی تو منطقه خودم ن بالاشهر ) 

منظورشون از این حرف چیه ؟؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندتا جواب در این حرفا پیدا کردم که روشن ترینش اینکه دیگه با بالایی ها میپره و مارو ادم حساب نمیکنه این یه تیکه کلام از پایینی ها هست که میگن هی فلانی دیگه با بالایی ها میپری مارو ادم حساب نمیکنی پیش ماهم بیا ما بدتو نمیخایم خخخ این ادما درست بشو نیستن ولی خودتو حفظ کن سادگیت بهتر از مغرور بودنته ولی بیش از حد خوبی نکن که نابود میشی حد وسط رو انتخاب کن