2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو نت سرچ کنین میاد شغل پول سازیه پرورش این دو تا میوه

آخه تو اتاق مگه میشه؟ اینش برام عجیب بود. باشه 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تره باری میوه فروش

همسایه ما همین هستن مغازه هم ندارن با ماشین کار میکنند بهترین کار اینه با هتل ها و مساجد برگزاری مراسم و تالارهای شهر قرارداد ببندین و میوه هاشون  رو برسونید . 

چجوری دلشو بردی

والا کار خاصی نکردم دوست شدیم دیگه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

برا منم سواله اونایی که بازارین یا مغازه دارن چجوره اوضاع

لباس????افتضاااححححح

همکارمون ۳۵ تومن اجاره میوه 

۱۵ فروشنده 

۱۵ حسابدار 

۱۰ ملیون پول شارژ و باربر اونروز با خنده عصبی برگشته میگه حساب کردن از فروشنده خودنم کمتر میمونه برام 

من همسرم مغازه دار بود جنس میخرید مغازه رو پر میکرد اما چون قدرت خرید مردم اومده پایین هیچوقت راضی ن ...

کارمند شدن که سخت تره؟ چه جوری کارمند شد؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تو اتاق آناناس بکاریم و انبه؟؟؟؟؟؟؟؟

تو گلدون تو اتاق 

تو نت ببینین 

من چند ماه پیش یه پکیج پولسازی خریدم که گفت پرورش انبه و آناناس ادمو پولدار می‌کنه 

من چون دختر خونه ام مامانم نذاشت حتی یه گلدون بخرم که چیزی بکارم🥲باید مستقل بشم تو خونه اختیار کاری رو ندارم چون دختر خونه ام 

همسایه ما همین هستن مغازه هم ندارن با ماشین کار میکنند بهترین کار اینه با هتل ها و مساجد برگزاری مرا ...

داریم اونارم

شوهرم سود زیاد نمیکشه رو بارا 

وجدانش باعث همه چیه مشتری زیاده و سودی نداریم

کارگرارو بیمه کرده فقط ایرانی میگیره

بهشونم حقوق خوبی میده

همینکه هزینه هاشم درمیاد از مشتری های اینجوریه