2777
2789
عنوان

مردی که فالوم نمیکنه

72 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.من قبلا هم راجع به مشکلم تاپیک زدم.۳ ماهه با یکی تو رابطم.خیلیم ابراز علاقه میکنه و تاحالام عملا خیلی کارها بخاطرم کرده پول.. وقت و زمان ...بخاطر من توروی خونوادش وایساده واونام تقریبا باهاش قطع رابطه کردن چون مخالف رابطش با من بودن..کلا خیلیم بهم توجه و محبت زیادی میکنه حتا یکبارم پیشنهاد ازدواج داد من قبول نکردم ...ولی بعضی وقتا حرفای عجیبی بهم میزنه که منو میترسونه مثلا امروز بهم گفت حاضر نیس منو تو اینستا فالو کنه چون تو پیج اصلیش هیچ کس دیگم فالو نکرده و کلا فالووینگ هاش صفره .و حتا نزاشت من فالوش کنم و مجبورم کرد از پیجش بیام بیرون تا بقیه فالوورهاش متوجه نشن دوسدخترش منم...البته با اصرار من یه قلب بدون حرف اول اسم من تو پیج گذاشته ..و پیج فیک دومشم همه پسرن و نمیخاد من اونجا باشم...پیج سومش هم همه دخترای فامیل و اقوامشن و نمیخاد کسی منو بشناسه چون خونوادش بشدت با رابطمون مخالفن...من از علاقش بخودم مطمینم ولی از این رفتاراش تو اینستا گرام بدم میاد چون بوی خیانت میده ...

چون نمیزاره من تو پیجاش هیچ ردی ازم باشه...

نظر شما چیه دوستان.؟؟

ممنون از راهنمایی تون.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه حد و مرز تعیین کرده واسه خودش اینطوری دوستداره چیزه مهمی نیست این آدم اینشکلیه

اخه بهانه هاییکه واسه من میاره شبیه مردایی که دارن خیانت میکنن تو پیج اینستا و یا با چند نفرن همزمان..و این منو واقعا ترسونده 

اخه بهانه هاییکه واسه من میاره شبیه مردایی که دارن خیانت میکنن تو پیج اینستا و یا با چند نفرن همزمان ...

وابسته ای و تمایل داری از همه جزئیات زندگی و روابطش باخبر باشی واین موضوع حساست کرده بعداز اون تخیلات حجوم میاره به آدم ودچار شک و ترس از خیانت یا  از دست دادن میکنه این یه نوع ترس غیره واقعی از طرفه مغزه که باعثه کاهش سروتونین درمغز همراه میشه و علائم افسردگی وپیگری موضوعاته سطحی و بی‌دلیل کنجکاوی خودآزاری قضاوت منفی کاهش توانایی توی ارتباط مثبت میشه

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

وابسته ای و تمایل داری از همه جزئیات زندگی و روابطش باخبر باشی واین موضوع حساست کرده بعداز اون تخیلا ...

ممنونم از راهنمایی خوبتون.خیلی برام مفید بود🙏🌹