2777
2789
عنوان

تعجبم میاد تو پربازدید ها میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 243 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب نخوردیم😂من اولین و اخرین باری که اردک دیدم تو عمرم یه بار رفتیم سفر اونجا دیدم چه برسه به خوردنش ...

منم آخرین بار که اردکی دیدم فکر کنم بچه اردکی بود که تو بچگی داشتم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

منم دلم نمیاد بخورم خیلی نازه 

از خروس هم خوشم نمیاد 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
چطوره طعمش به مرغ شبیهه؟

آره حتی خوشمزه تر از مرغه اگر درست پخته شه 

من شکم پر میخورم واقعا خوشمزه اس

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حالا اردک رو ولش گوشت شتر خوردین؟؟؟ من به شخصه نخوردم ولی یکی رو مشناسم که بیشتر از گوشت شتر استفاده ...

شتر عادیه اینجا چون هم شتر هست هم اکثرا برای عقد قربان قربونیشون یا گاوه یا شتر

یه چیزی شبیه گوشت گاوه ولی گوشت گاوو بیشتر دوست دارم

مام نخوردیم جای تعجب نداره گلم..مطمئنا اونام ی چیزایی خوردن شمانخوردید

عزیزم درست تاپیک رو بخونی بحث نخوردن نیست بالاخره هرکیم نخورده باشه دیده و شنیده یه جودی تعجب میکنن انگار مثلا گوشت خوکه

بلد نبودین چطور درس کنید خیلی خوشمزس

من از فسنجون متنفرم دو بار درست کردم بد شد همیشه میگم مطمئنا یه قلقی داره ک شمالیا خوب درستش میکنن

از اون ور آبگوشت ما جنوبیا یه قلق خاص داره ک محشررر میشه🤤🤌🏻