2777
2789
عنوان

تعجبم میاد تو پربازدید ها میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 243 پست
خوب شما ذائقه تون اینجوری.شهر ما مرغ محلی خوردن خیلی کلاس داره که من متنفرم ازش حتی تخم مرغ بومی هم ...

تخم مرغ محلی زردش انقدر زرده می ارزه به صدتا تخم دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب به نظرم فقط شمالیا می‌خورن، چرا تعجب می‌کنی؟ تبریز که اصلا یه درصدم امکان نداره کسی اردک بخوره، ح ...

چیز عجیبی نیست هرکی بخواد میخوره هرکیم نخواد نمیخوره 

هرچیزی تو هر منطقه کشور با توجه به اب وهواش کم وزیاده مثلا شمال گاو زیاده گوشت گاو وگوساله هم زیاد م ...

بحث نخوردن نیست بحث اینه یه جوری میگن چندش انگار گوشت خوک میخوریم

منم تاپیک رو خوندم برام عجیب که نه چون میدونم شمالی ها میخورن ولی خوب با ذائقه ماها جوردر نمیاد.خوب ...

منم گفتم که بحث نخوردن نیست به نظرم هرکیم نخورده باشه دیده و شنیده پس جا نداره با تعجب بگن وای مگه اردک خوردنیه

شمالی ها خب بیشتر میخورن طبیعیه هرکسی نخورن...من خوردم خوشمزه... من همه غذایی امتحان میکنم حتی شده و ...

بحث نخوردن نیست عزیزم بالاخره هرکس نخورده باشه دیده و شنیده دیگه تعجب نداره بگن چندش و مگه اردک خوردنیه