2777
2789
عنوان

تعجبم میاد تو پربازدید ها میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 243 پست
تاپیک رو درست بخونی متوجه میشی من از نخوردنش تعجب نکردم از اینکه میگن وای چندش چجور میتونید گوشت ارد ...

حالا اونا نباید اینجوری بگن و ادا در بیارن ولی غذا واقعا ذائقه ای هست من خودم گوشت اردک ذائقم نیست اما خب یسری خیلی دوست دارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیک رو درست بخونی متوجه میشی من از نخوردنش تعجب نکردم از اینکه میگن وای چندش چجور میتونید گوشت ارد ...

خب چندش که چندشه واقعا

البته واسه منی گوشت زیاد دوست ندارم

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

من جز مرغ و گوشت گاو گوسفند به گوشت هیچ حیوان دیگه ای نمیتونم نگا کنم حتی تخم بوقلمون تو یخچال مونه ...

من زیاد علاقه ای به گوشت گاو ندارم با بقیش اکیم

منم شمالیم ولی از طعم گوشت اردک و غاز خوشم نمیادحرف شما هم تعجب داره خب نخوردن

نمیدونم چرا تاپیک رو درست نمیخونید بابا حزف من نخوردنش نیست اینکه تعجب میکنن یکی بخوره حرف من اینه