2777
2789

توی چهار راه کوچه بودیم 

کوچه تاریک بود نور کافی نداشت 

ی ماشین شاسی بلند و فیدیلیتی مشکی داشت از سمت راست میومد (سمتی که من نشسته بودم)

من حواسم نبود ایرپاد گوشم بود ی لحظه چشم به هم زدن دیدم ماشین اومد سمت من و پرت شدم روی مامانم 😑

انقدرررر ترسیدهههه بودم که ضربان قلبمو حس نمیکردم نفسم بالا نمیومد و پهلوم درد شدید گرفت فقط با تنگی نفس میگفتم ماماننن ماماننن ماماننن ماماننن 😭

فقط همین حرفو میزدم انقدر ترسیده بودم 

در سمت من کلا رفته تو (داشتیم میرفتیم دو تا از اقوام رو سوار کنیم)

برام آب قند آوردن ، النگومو انداختم تو آب آب طلا خوردم ، مامانم گفت تا پلیس بیاد وضعیت و ببینه رفتم توی خونه همون اقواممون نشستم و بهم سیب و پسته دادن خدا خیرشون بده 

دو تا از نوه هاش که پسر بودن کلی هوای مامانمو گرفته بودن 

داییم اومد 

خلاصه یارو گفت ترمزم بریده بود بنده خدا مرد خوبی بود خیلی خودش ناراحت شد اومد جلوی ماشین احوال منو پرسید کلی زنگ زد بازم احوال منو پرسید 

افسر پلیس پلیس چون من درد داشتم و ضربه شدیدی بود میخواست ماشین یارو رو بخوابونه ولی ما نزاشتیم و کنار اومدیم 

واییی من خیلی ترسیدم خیلی حالم بد شد تو عمرم انقدر در حد مرگ نترسیده بودم 🤦🏼‍♀️😭🚶🏼‍♀️

رفتم سونو و عکس برداری و اورژانس اومد خونه اون اقوام ما خداروشکر به خیر گذشت سالم و نرمال بود وضعیتم 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا را شکر که خوبی. دیگه هم تو خیابان داخل دو تا گوش ایر پاد نزار. آفرین که عکس گرفتی

تو خیابون نبودم ماشین مامانم کنار مامانم بودم 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)