2777
2789
فکر کردم ۱۸ سالته ولی دیدم ۳۲ سالته از من هم بزرگتری ولی طرز فکرت مثل ۱۸ ساله ها بود

كي خواستگارشو دعوت ميكنه بيرون ؟ اينم مدل جديده ؟ 

اون خواستگاره !!!! دختر ببرتش بيرون خرج كنه ؟ 😂😂

خدايي شماها چي ميزنيد

شما اينطوري هستي همه شرايطشون مثل شما نيست ربطيم به پولدار بودن نبودن نداره ، كي غذا ميپزه برا خواست ...

والاااااااا

غذا بپزم برای خواستگارم😁

غذا بپزم ببرم که خرج نکنه بعد فردا تو زندگی باهاش برم هم همین رفتار رو میکنه باهام

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اينطوري هستي همه شرايطشون مثل شما نيست ربطيم به پولدار بودن نبودن نداره ، كي غذا ميپزه برا خواست ...

چرا نپزند .

رمانتیکه خیلی .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
كي خواستگارشو دعوت ميكنه بيرون ؟ اينم مدل جديده ؟ اون خواستگاره !!!! دختر ببرتش بيرون خرج كنه ؟ 😂😂 ...

بعد میگن چرا پسرا پرنسس شدن

وقتی بعضی خانم ها خودشون جاشون رو با مردا عوض کردن معلومه پسرا پرنسس میشن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
عزیزم از نظر من وظیفه استشما در نظرت وظیفه نباشه و غذا بپز در ضمن مگه از جیب شما داره هزینه میشه که ...

تاپیک عمومیه .ما میگیم وظیفه نیست نه قانونی نه شرعی .نظر عمومی خواستی .غذا پختن هم مال خانواده های شادو صمیمیه .هم رستوران و هم پیک نیک میرند .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
كي خواستگارشو دعوت ميكنه بيرون ؟ اينم مدل جديده ؟ اون خواستگاره !!!! دختر ببرتش بيرون خرج كنه ؟ 😂😂 ...

همون چیزی که شما می‌زنید ما هم میزنیم!!! اسی اگه خیلی ناراحته از کافه رفتن و رستوران نرفتن میتونه یبار پیشنهاد ناهار یا شام بده تا خواستگارشم متوجه بشه منظورشو