2777
2789
عنوان

بچه ها من و یه آقایی باهم آشنا شدیم تازگی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 34 پست
سایت همسریابی

یک قرار بزارین بیان خواستگاری حرفاتون بزنید 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوماه باید بگذره 

برای ازدواج اگر درست بری قشنگ زیر نظر بگیری میشه شناخت 

دو روز ک چیزی نیس شاید حتی پسره بره و بپسنده 

چند سالته؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من الان ۱۴سال ازدواج کردم نمیتونم قطعی بگم شوهرم آدم خوبیه یانهلامصب تو جه جوری تو۲روز آشنایی فهمیدی ...

👏👌 همین رو بگو منم ۲۰ ساله متاهلم هنوز نتونستم کامل بشناسمش چون رنگ عوض میکنه بعد مدتی برسه رابطه ۲ روزه ک اصلا نمیشه تشخیص داد