2777
2789
عنوان

بچه ها من و یه آقایی باهم آشنا شدیم تازگی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۹

اگر دوست داری برازدواج ختم بشه دوماه ک شد یا یک ماه چبستگی داره چقدر در ارتباط باشید و تلی حرف بزنید 

بعد بهش بگو 

هدف این دوستی تو با من چیه 

اگر گفت ازدواج وقت بذار بگو حداقل شش ماه وقت میگذاریم باهم باشیم اگر همه چی بینمون اوکی بود رسمی بشه 

وگرنه باید 

الکی نگه حالا وضعیتم اوکی نیس دوسال چهار پنج سال! 

دو تا دوستام همینجور ب فنا رفتن 

مگر خودتم قصد ازدواج نداشته باشی 

اگر وضعیت مالیش زیاد اوکی نیس ولی کار داره غیرت داره و اخلاق رفتارش اوکی هست کنار بیا باهاش

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اگر دوست داری برازدواج ختم بشه دوماه ک شد یا یک ماه چبستگی داره چقدر در ارتباط باشید و تلی حرف بزنید ...

میشه خواهرانه منو راهنمایی کنی؟

نمیدونم باهاش ادامه بدم یا نه

دوس دارم عکسشو نشونت بدم و راجع بهش یکم بهت بگم

میشه خواهرانه منو راهنمایی کنی؟نمیدونم باهاش ادامه بدم یا نهدوس دارم عکسشو نشونت بدم و راجع بهش یکم ...

بیا خصوصی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم