2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پست دیدم تو اینستا ، تو تبریز یه رستوران این مدلی برنج رو سرو می‌کرد بعد تبریزیا ریخته بودن زیر ...

خونواده شوهرمم اتفاقا اصالتن تبریزین ولی خب تهرانیم دیگه نمیدونم اون تبریزی بودنه بیشتر روشون تاثیر داشته که اینجوری میخورن یا بازاری بودنه 

ولی خب خودم شنیدم که تهرانیای اصیل اکثرن اینجوری میخورن 

هرکی یه چی میگه دیگه😂

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

الان دارم رشته پلو میخورم با خورشتی که ترکیبی از پیازداغ،آلوی ملس و ادویه و لپه هست

با روغن حیوانی هم درستش میکنن 

این ترکیب سمیِ مامانم هست 

عجیبه نه؟

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

اره عزیزم اول کمه گوسفندی رونصف لیوان بشه بااب داغ بزارخوب هم بزن که یکدست ابش شفاف بشه پیازسرخ کن د ...

مرسی گلمممم

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
واای من یبار درست کردم داشتم خفه میشدم . غذای خسک و بی مزه و بی محتوا

خوشمزه است که 🫠

گوشت و بپز ولی رب نزن بهش همون ادویه اینا کافیه و بعدش نخودی که گذاشتی پخته و نخود وقتی کامل نرم شد ابکش میکنیم و با برنج میریزم تو ابگوشتی که داریم تا بپزه و کته ای شه (ابش اندازه باشه) و بعد دم میزنیم و با کره محلی نوش جان کنید 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

راستش من چند روزه میخام درست کنم اما چون تا حالا درست نکردم میگم شاید خوب نشه

خوشمزه است🫠

گوشت و بپز ولی رب نزن بهش همون ادویه اینا کافیه و بعد که پخت ابشو به انداره بزار برای برنج کته ای و بعدش نخودی که گذاشتی پخته و نخود وقتی کامل نرم شد ابکش میکنیم و با برنج میریزم تو ابگوشتی که داریم تا بپزه و کته ای شه (ابش اندازه باشه) و بعد دم میزنیم و با کره محلی نوش جان کنید ماستم باشه کنارش خوبه ما این سبک درست مینیم طعم و عطر خوبی داره 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

ترکیب عجیب فقط خونواده شوهرم که زرده تخم مرغو میزنن روی کباب کوبیده بابرنج اولین بار داشتم حالت تهوع ...

توی کباب اصیل ایرانی زرده جزئی از غذاست 

سرچ هم کنی میبینی

لعنت به ذات و وجودت افغانی....