2777
2789
من تو این تاپیک فهمیدم چه ادم نرمالی هستم هیچ ترکیب خاصی نخوردم واقعاولی حلیمو با شکر هیچ وقت درک نک ...

عزیزم هر شهری یه رسمی داره همون قدر که خوردن حلیم با شکر برا شما عجیبه خوردن شیره با ماست هم برای ما عجیبه در ضمن طرفهای استان فارس حلیم رو با شکر و دارچین می خورن و یه ترکیب کاملا عادی و خوشمزه هست برا ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من چند روزه میخام درست کنم اما چون تا حالا درست نکردم میگم شاید خوب نشه

عزیزم من گوشت و با نخود و ی پیاز بزرگ ک فقط روش خط میندازم و خوردش نمیکنم رو با نمک زردچوبه و فلفل سیاه با آب مناسب میزارم میپزه توی زودپز بعد برنج و آبکش کردم گوشت و نخود و جدا میزارم لای برنج و از آب گوشت هم با قاشق روی برنجم میدم میزارم دم بکشه خ خوشمزه اس امتحانش کن

عزیزم هر شهری یه رسمی داره همون قدر که خوردن حلیم با شکر برا شما عجیبه خوردن شیره با ماست هم برای ما ...

ما هم استان مرکزی هستیم 

روی حلیم شکر دارچین و کنجد سفید میریزیم و میخوریم

دخترم دوسال و ده ماهشهخیار با چایی میخوره

نو این سن عادیه من بچه بودم سمیترین ادم بودم یکبار صبحونه بچه بودم داشتم نو و خربزه و عسل میخوردم پدرم تادید ترسید گفت خطرناکه از دلدرد شدید دیگه مردم 

گوشت چرخکرده و تیکه گوساله خام میخوردم 

کله پاچه رو خام یه تیکشو میخوروم

سیرابی خام میخوردم 

دوبار تن‌ماهی تاریخ گذشته خوردم رفتم زیر سرم خدا بهم رحم کرد فلج بدن گرفته بودم 

خیلی سم بودم 

باید مراقب بچه ها بود من خیللللللی سم بودم میدونی خیلیم شرو شیطون همش زخم و زیلی بودم غذای فاسد و مونده رو دوست داشتم تخم مرغ سرخشده رو میزاشتم پنج شیش ساعت تو هوای ازاد میموند بعد میخوردم تخم مرغ کهنه دوست داشتم یه سم های دیگه که بگم خیلی زیاده