2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره شیرینه ولی من با تخم مرغ فراوون دوست دارم دیگه شیرینی خرما دلت رو نمیزنه واسه ما عادیه خیلی هم خ ...

اخه این کجاش عجیبه 

بهش میگن خرما ملوس دیگه!! 

ما خرما رو سرخ میکنیم،،، گردو بهش اضافه میکنیم،،، بعد تخم مرغ،،، بعد میکوبیمیش و لهش میکنیم 

خیلی خوشمزه اس

تو اینستا همین چندروز پیش دیدم یه نفر کنار سفره یلداشون جیرجیرک سرخ کرده بود میخوردن!!! 

بعد جالب اینجاس نمیدونم کدوم شهر بود همه کامنت ها میگفتن ما هم میخوریم،،، خیلی خوشمزه اس،،، مزه پفک میده و مزه پفیلا 

شوهر من اکثرا چیزا رو ترکیب میکنه دوست داره مزه جدید کشف کنه خیلی وقتا باید بریزیم بعضی وقتام خوب میشه 

ولی من ترکیب ترش و شیرین دوس دارم مث ماست و خرما شبیه دوغ و گوش فیل میشه 

ترکیب مغز تخمه و کشک خوبه

پفک و نوشابه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تو اینستا همین چندروز پیش دیدم یه نفر کنار سفره یلداشون جیرجیرک سرخ کرده بود میخوردن!!! بعد جالب این ...

اطراف کرمان من شنیدم یه حشره است سرخش میکنن بعد دختر عمم اونجا عروس شده میگفت میریزن تو ماهیتابه درش میبندن زنده زنده میذارن کباب شه حقیقتا منم چندشم شد ولی خیلیا میخورن ظاهرا 

کار به طعمش ندارم اصلا ولی آخه حشره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
راستش من چند روزه میخام درست کنم اما چون تا حالا درست نکردم میگم شاید خوب نشه

من نخود پلو خیلی دوست دارم

نخود آبگوشتی و گوشت خورشتی ریز خورد شده(اگر چربی داشته باشه چه بهتر) رو با رب و پیاز میپزم بعد میریزم روی برنج تا کته بشه(اندازه یک بند انگشت اب گوشت بیاد روی برنج) وقتی دم کشید نوش جان میکنم اگر گوشت چرب باشه دیگه روغن نمیخواد تکه های چربی داخل برنج اب میشه

ته دیگش دیگه محشر میشه

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
هرچی غذا مونده باشه قاطی میکنه میخوره ،صبحونه ها که عاشقشم هرچی پیدا میکنه تو یخچال میریزه تو املت ب ...

خدا حفظش کنه که یه چیزی درست میکنه 😂😂😂 شوهر من فقط میگه درست کن بیار ببر بذار  کاش اونم همه جیز رو میزد تو سر هم یه چیز میشد 😂😂😂

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤