سطل_سحرآمیز مدیر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 6990 عنوان چه ترکیب غذایی رو دیدید بقیه خوردن و تعجب کردید | مشاهده متن کامل بحث + 158391 بازدید | 2424 پست ماست و شکر من دیدم تعجب کردم 1403/10/14 | 00:07 38 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
villainhero عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 2652 خانواده ی شوهرم رو اش رشته ماست شیرین میریزن که من دفعه اول پشمام ریخت من عاشق اش رشته ام ولی با ماس ... ماست ترش فوق العاده اش میکنه
محیا1396 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 10529 نمیدونم من تو یک مهمونی دیدم گمونم رسم تبریزی بود مربا با برنج می خوردن،درسته؟ من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 20111 اسی جان منم همین رو خواستم بگمسر شبی یادم افتاد بچه همسایمون ماست رو با شکر میخورد برای بقیه هم تع ... من واقعا ماست و شکر رو دوست دارم😍هر از گاهی به یاد بچگیام درست میکنم و میخورم
سطل_سحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 6990 کرانچی و رب انار رو امتحان کن عاشق که نه معتادشششش میشی امتحان میکنم اینو خوشم اومد تجربه کنم
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4265 آره خیلی بنظر منم چندشه🤣🤣 ولی عجیب ب من میچسبه . سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
nilakhanomi عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 10999 اینقدی خوشمزه ساصلا تابستون نون پنیر خربزه یه ترکیب بهشتیه😃 اینجورکه شماتعریف کردین دهنم اب افتاد😂
محیا1396 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 10529 ی همسایه داشتیم ی پیرزن بود الویه رو شبیه کتلت سرخ میکرد من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
آدینا۲ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 754 اینقدی خوشمزه ساصلا تابستون نون پنیر خربزه یه ترکیب بهشتیه😃 نون پنیر هندونه هم میخوریم
آفتاب۶۶۶ عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 2101 منم خیلی دوست دارم ترشی رو هم بریزم روی برنج مخصوصا با آب ترشی خیلی خوب میشه منم ترشی میریزم رو برنج ولی بدون آب
وحشی_زیبا2 عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 13176 پلو با زرده تخم مرغ😑😑😑 تو شدی قشنگ ترین حسِ قلبم♥️💍
۰tiara عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 201 گمونم رسم تبریزی بود مربا با برنج می خوردن،درسته؟ نه تبریز نبود.
سطل_سحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 6990 من نمیدونم شما آش کارده دیدین یا خوردینولی سمت ما ک جنوب هستیم زیاد درست میکنندیدم رب گوجه خام ریختن ... آره من خیلی دوست دارم ولی رب سم بود😅