2777
2789
الان شکر و شیره عجیب نیست آبلیمو عجیبه ؟😳😳😳

آخه این دوتا حلیم و شیرین میکنن

ولی شما نمک و آبلیمو میزنی 😁از یه طرف ترشش میکنی با آبلیمو از یه طرف نمک میزنی شورش میکنی 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

الان شکر و شیره عجیب نیست آبلیمو عجیبه ؟😳😳😳

نمی‌دونم چرا سر حلیم کل میندازید ‌

هم با نمک یه چیز نرمالی

هم با شکر خوشمزس .

خودم تا ازدواج نکرده بودم با نمک می‌خوردیم .بعد دیدم خونواده شوهرم با شکر میخوره منم امتحان کردم عاشقش شدم مخصوصا کره حیوانی هم باشه با شکر معرکس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم چرا سر حلیم کل میندازید ‌هم با نمک یه چیز نرمالیهم با شکر خوشمزس .خودم تا ازدواج نکرده بودم ...

نه آخه بعضیا همچین تعجب میکنن 🤣🤣🤣خب هر کسی یه مدل دوس داره دیگه 

خب ذاعقه ای هست مثلا منم چندشم میشه فکر میکنم شکر و شیره بریزم رو حلیم بخورم 😅😅ولی واقعا اینا کامل ...

آره موافقم . از نظر شما اونطوری خوشمزه اس از نظر من اینطوری

ول کن اینا مهم نیس☺️مهم اینه خودت چی دوس داری همونو بخور

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

برنج با سالاد الویه

ریختن گوجه داخل سیرابی

ریختن برنج داخل آبگوشت

درست کردن کوکو با گوشت کوبیده 

قاطی کردن تخم مرغ با ابلیمو و باهاش نیمرو درست کردن

قاطی کردن شیر و ماست و توش نون خشک میریزن میخورن

خوراک جغور پغور مث آبگوشت کلی آب داشت

درست کردن اش رشته بدون رب بدون کشک خیلی بیمزست