2777
2789
اسی جان منم همین رو خواستم بگم‌سر شبی یادم افتاد بچه همسایمون ماست رو با شکر می‌خورد برای بقیه هم تع ...

من بچه ام ماست و با مربا آلبالو میخوره خودش کشف کرد به منم تعارف میکنه بیا کشف جدیدمو بخور منم دوس ندارم امتحان کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایرانیا چیزای عجیب نمیخورن

یه سر برو‌یوتیوب غذاهایی که چینیا میخورن ببینین

دیگه نمیگین این چیزا عجیبه😂😂ترکیب دوتا چیز خوراکی باهم کاملا طبیعی و‌جالبه

ولی خوردن سوسک و مار و عقرب و عن و گوه خیلی چیزای چندشیه‌ک‌اونامیخورن‌واقعا حتی ریختشم‌زشته

من بچه ام ماست و با مربا آلبالو میخوره خودش کشف کرد به منم تعارف میکنه بیا کشف جدیدمو بخور منم دوس ن ...

از بچه ها هیچ بعید نیست پسر دختر خاله م رو نیمرو شیره می ریخت  میخورد خواست دوباره بریزه به ما نشون بده بخندیم مامانش نذاشت گفت گمشو از جلو چشممون ننداز . خدا رو شکر که دختر خاله م نذاشت

ی چیزی یادم افتاد. واسه خیلی سال پیشه ی بنده خدایی که غریبه هم بود به ما هم نصیحت کرد ،😂گفت تو فسنجون کدو له  کنید بریزید رزق پیدا می‌کنه. الو هم بریز ید بعد ی بار آورد ما ببینیم وای پر گردن مرغ بود. با الو .