2777
2789
مامان بزرگم برنج رو با یکم از سبزی باغچه میپخت بعد خالی خالی میخورد برنج پخته که داخلش سبزی پخته شده ...

اخرررییی😬😬

من یه بار آبجی کوچیکم رو گول میزدم میگفتم میدونی من نوشابه با نون خوردم نمیدونستم واقعنی میخورن 😂😂

قربان بودنت بروم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم نیمرو درست می کنه روش مربا می ریزه میخوره . خیلی هم واسش عادیه

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
انگاراب پز بور

چه عجیب

من دیدم سیر میذارن تو پلو بخار پز میشه، میگن خیلی مفیده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تعجب نداره خوشمزه میشه من گوشت کوبیده ابگوشتی روبابرنج میخورم کاله جوش روباخیار میخورم خربزه باپنیرم ...

عریزم شما شمالی هستین 

آخه شمالیا اکثرا غذا های عجیب میخورن ترکیب غذاهاشون عجیبه..مثلا باقلا خام میارن رو سفره با بعضی از غذا ها میخورن

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

مامان منم کاچی رو با نمک و شیر برنج و با نمک میخوره 

ولی ما با شکر یا شیره میخوریم

ماهم تیلیت رو لقمه میکنیم  

من این کار کردم خانواده شوهرم تعجب میکردن 

یا تو تبریز خیلیا اش رشته رو با ماست میخورن 

کشک نمیریزن رشته هم کم میریزن یا اصلا نمیریزن بهش میگن (یورود اشی) یا (قاتخ اشی)