2777
2789
عنوان

شب امتحان بیدار موندن🥱

64 بازدید | 7 پست

جدی راز خاصی دارید میتونید کل شب بیدار بمونید؟🥲😂 

من متوسطه اول مخصوصا نهم یادمه سر بعضی امتحانا فوقش نیم ساعت میخوابیدم نمرمم خوب میشد ولی متوسطه دوم به طرز عجیبی خوابالو شدم .. یه کوچولو چشمام خسته بشه زرتی میرم میخوابم 😂 حتی صبح زود هم کوک کنم کلا صدا آلارم نمیشونم که بخوام قطع کنم و ... 

مشکل چیه بنظرتون؟ چیکار کنم؟😩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از نظر جسمی خیلی خسته میشیاز نظر روحی هم تحت تاثیر استرسی

بنظر خودم اون انگیزه و توانایی قبل ندارم 

کلی شبش با خودم حرف میزنم انرژی مثبت میدم بتونم بیدار شم ولی آخرش میگم چه فایده؟ و به ادامه خوابم میرسم 🥲 نهم اینجوری نبودم 

دلم اون ورژن نهممو میخواد 

چند ساعت میخوابی ؟؟ 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
تقریبا سعی میکنم قبل ۱۱ خواب باشم ۶ هم بیدار میشم ظهر هم بعد از مدرسه در حد ی چرت نیم ساعته میخوابم

با این وجود بازم خواب آلودی ؟

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
با این وجود بازم خواب آلودی ؟

اره .. میگم فکر نکنم مشکل خواب باشه انگیزه و تواناییشو ندارم 

احتمالا ناخداگاهم اینجوریه که تا صبح هن بیدار باشی نمره خوب نمیگیری چه کاریه پس 

و دیگه میرم میخوابم 🥲