2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24948 بازدید | 858 پست

قد بلند از سمت بابام😂

بینیم از سمت مامانم که اصلا نیاز به عمل نداره

کمر باریک از مامانم

لاغری ام ک هر چی بخورم چاق نمیشم 

چشمای درشت مژه های بلند از سمت بابام ابرو پر پشت

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ژن بد دارم تا دلت بخواد اندامم برجسته نیست اصلا برخلاف دخترای فامیل😂

نمیدونم چرا اینجوریه این همه ژنه خوب بعد اون بداش باید ارث برسه 

من مامانم بابام هر دو قد بلنده چهارشونه اونوقت من قد بلنده ریز😂

حالا بازم خداروشکر البته

قد بلند که خیلی خوبه تو ایران ملاک نیست اما تو کل دنیا قد بلند رو جز معیار های زیبایی میدوننجی جی حد ...

میدونم ولی اکثرا اطراف ما قد کوتاهن

بعد من از خیلی از پسرا بلند ترم 

کاش قدم ۱۶۳ بود ولی خوشگل تر بودم

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

از قدت راضی ای؟من حس میکنم بلندم دوست داشتم ۱۶۵ میبودم

بله گفتم که خیلی دوست دارم قدم رو

تناسب اندام مهمه من بدنم خوش فرمه با ورزش و ژن هردوش خداروشکر 

برادرم روسیه اس ب دوستاش ک گفته من 175 ام گفتن پسرا روس عاشق دخترای قد بلند و چشم ابرو مشکی ان😂

میدونم ولی اکثرا اطراف ما قد کوتاهنبعد من از خیلی از پسرا بلند ترم کاش قدم ۱۶۳ بود ولی خوشگل تر بودم

اره منم از 70 درصد پسرای خیابون بلند ترم

ایران کلا جز کشورای بلند حساب نمیشه حتی جز کوتاهاس مخصوصا مرداشون که میانگین قد 173 ئه حدودا

اما اهمیت نداره در هر صورت

بله گفتم که خیلی دوست دارم قدم روتناسب اندام مهمه من بدنم خوش فرمه با ورزش و ژن هردوش خداروشکر برادر ...

پس مشکل از من نیست 

من جای اشتباهی هستم 😂

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

پوست صاف مثل مرمرشکم‌گنده مثل طبل

همونم که گفتم ترکیدم، حلال کن عزیزم.. باحال گفتی، من اینجا هر چی خوندم همه یه نقصی داشتن، گل بی نقص فقط خداست، پوست صافو همه آرزوشونن، در اصل مهم ترین ملاک زیبایی رو داری