2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24946 بازدید | 858 پست
از کدام قوم میباشی، من خودم بختیاری اصلم

عه منممم😍

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان اينايي كه با اب و تاب دارن از خودشون تعريف ميكنن رو ببيني اينجوري ميشي😕😕😕

مگه نظر بقیه مهمه؟ آدم باید خودش خودشو دوست داشته باشه همه ی ادما قشنگن چه تو دوست داشته باشی چه نداشته باشی

چه قشنگ حتماً مادرت عاشق باباته منم بچه‌هام کپ شوهرم هستند 😍

لابد دیگه چون منم شنیدم داستانشو که اگه خودتو دوست داری خودتو ب دنیا میاری اگه شوهرتو دوست داری اونو میاری دنیا 😂 فعلا ک من بابامم 

در واقع از خانواده مامانم قد بلند چشم کشیده و پوست صورتی(سفیدم لپام قرمزه میگن صورتی)

عوضش چاقی و کمر درد و مشکل قلبی رو بهم دادن 

از خانواده پدری لب و بینی و هوش و ابرو و مژه و موی فر

عوضش عصبانیت ،جنس بد دندون رو بهم دادن😂😂

زیباست نه؟

کاربری دست ۲ نفره🙂
ارث خوب قد مناسب.لب قلوه ای.بینی مناسب.گونه برجسته. پوست سفید.ولی ارث بد چاقی که البته ب زور تو تناس ...

خیلی جالبه واقعا هیچ درکی از ژن چاقی و چاق شدن ندارم بنظرم باحاله 

در واقع از خانواده مامانم قد بلند چشم کشیده و پوست صورتی(سفیدم لپام قرمزه میگن صورتی)عوضش چاقی و کمر ...

چشمام ضعیفه که از هردو بهم رسیدع 

کلا خانوادگی عینکی هستیم😂😂😂

کاربری دست ۲ نفره🙂
لابد دیگه چون منم شنیدم داستانشو که اگه خودتو دوست داری خودتو ب دنیا میاری اگه شوهرتو دوست داری اونو ...

خدا حفظتون کنه عزیزم ♥️ 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️
من دقیقا روز بعد کنکورم عمل میکنم این لکه ننگ روی صورتم رو😂

به سلامتی

یه بار همه کارامم درست کردم عمل کنم لحظه آخر پشیمون شدم خیلی میترسم از این نابودتر شم

مثل دماغ انیس تو سریال سوجانه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد