2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24915 بازدید | 858 پست

پوست سغید... اندامی که چاق نمیشم.... چشمای دوپلکی که شاید از نظر بعضی ها زشت باشه ولی من دوسش دارم.... اندام وقد متوسط... مهربون بودن وصبور بودن... و داشتن هوش اقتصادی

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موی سفید قشنگه

کجاش قشنگه خواهر از 25 سالگی موهام شروع کردن به سفید شدن، به رنگم حساسیت دارم وقتی رنگ میکنم خارش سر میگیرم به شدت😭

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
کجاش قشنگه خواهر از 25 سالگی موهام شروع کردن به سفید شدن، به رنگم حساسیت دارم وقتی رنگ میکنم خارش سر ...

نمیشه از اون شامپو رنگ ۶ا استفاده کنی ؟ به اونم حساسی؟

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
کجاش قشنگه خواهر از 25 سالگی موهام شروع کردن به سفید شدن، به رنگم حساسیت دارم وقتی رنگ میکنم خارش سر ...

من کلا موی سفید و خاکستری دوست دارم

از بچگیم ک السا انا میدیدم خوشم میاد 

میشه دوست داشتم موهام سفیده سفید باشه مثل زال ها

لاغری ک خوبه، ورزش کن تناسب اندام بدست بیاریسبزه ای؟ سبزه بودنم جز معیار های زیبایی حساب میشه تو دنی ...

اجی خوب نیس لباس بهم نمیاد اصلا ....تو روستام باشگاه نیس توخونه ام نمیتونم تنهایی ....اخه ترکا سفید پسندن ..اونا خارجین...سبزه ام هیچ یدست نیست رنگ ام یجا پررنگه یجا کمرنگ ...💔💔😭انقد سر لاغریم غصه میخورم کلن صورتم اب شده 💔

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

نمیشه از اون شامپو رنگ ۶ا استفاده کنی ؟ به اونم حساسی؟

چی هست؟ برم لوازم آرایشی بگم شامپو رنگ 16 میخوام؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اجی خوب نیس لباس بهم نمیاد اصلا ....تو روستام باشگاه نیس توخونه ام نمیتونم تنهایی ....اخه ترکا سفید ...

باشگاه نیاز نیست، یوگا کار کن و تمرینات خونگی، اپلیکیشن های مخصوصش هست فقط باید اراده ادامه دادنشون رو داشته باشی

حالا ترکا سفیدن چه ربطی داره

نوا یه بلاگره خارج از کشور زندگی میکنه، میگه معیار زیبایی با تغییر زمان و جغرافیا بدست میاد، شاید اونجا خوب نباشه اما بقیه جاها عاشق رنگ پوست توان، توی تهران بیشتر دخترای بالاشهر همه میرن سولار تا با پول رنگ پوست تو رو داشته باشن