2777
2789
عنوان

چه ژن خوبی بهتون به ارث رسیده یا دوسش دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 24938 بازدید | 858 پست
من کلا موی سفید و خاکستری دوست دارماز بچگیم ک السا انا میدیدم خوشم میاد میشه دوست داشتم موهام سفیده ...

نه اونجوری نیست، بیشترش مشکیه😂 البته دختر خالم حدود 40 سالشه موهاش انگار هایلایت مش یخی کرده😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیکل باربیمو و موهای پرپشتمو از مامانم به ارث بردم..............همه هم میگن بهم.................دیگه همین

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چی هست؟ برم لوازم آرایشی بگم شامپو رنگ 16 میخوام؟؟

شامپو رنگ به چه محصولی گفته می‌شود؟این محصول نوآورانه، ترکیبی هوشمندانه از مواد شوینده ملایم و رنگدانه‌های موقت است که به موها رنگ می‌بخشد. برخلاف رنگ‌های سنتی مو، شامپو رنگ به کورتکس مو نفوذ نمی‌کند، بلکه رنگدانه‌ها را روی سطح خارجی تار مو می‌نشاند

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
اره زیاد رفتم ولی زبونو بلد نیستم

چه خوب، زبانشون خیلی سخته من داداشم حرف میزد هیچی نمی فهمیدم هعی تو حرفاشون خ و ب بود، بهش میگن مخمد مخدی😂 فقط یه خاراشو ازش یاد گرفتم با یه فحش ک یادم رفته فک کنم ادینا خِرِن؟ یعنی برو ب جهنم

قبول ندارما بنظرم زیبایی های خودت رو نمیتونی پیدا کنی

نه خوشگلم تعریف از خود نباشه 

مژه هام بلنده چشمام خوش حالته پوستم تقریباسفیده موهام پرپشته 

بینیمم اونقدرم بد نیست 

ابروهامم پرپشته 

موهامم تا چندسال پیش فر خیلی خوش حالت بود که به بابام رفته بود پسرونه زدم الان موج داره

😂😂

یکی از دلایلی ک شاید در آینده منم برم روسیه قدشونه

داداشم با همکلاسیاش ک عکس میندازه دخترا همه بلندددد، برادرم خودش 187 ئه خیلی از دخترا از اونم بلند ترن😂 من خودم 175 ام شاید برم اونجا یکم ارامش بگیرم اینجا خیلی تیکه میپرونن

سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتون ...

تو چرا طلاق نمیگیری تا کی میخوای ادامه بدی؟! حتمن باید ی بلایی سر خودتو بچت بیاد به خودت بیای؟ چیکار داری میکنی بسه دیگه واقعا

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)